Újra a DAB lesz az ellenfél

  • 2021.09.06. 12:14
  • Fehérvárav19

A Titánok a pénteki győzelmet szeretnék megismételni.

Kedden 19:15-kor Fehérvári Titánok – Dunaújvárosi Acélbikák felkészülési mérkőzést rendeznek az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A találkozót élőben közvetítjük a Fehérvár AV19 YouTube csatornáján.
 
A felek múlt hét pénteken találkoztak legutóbb Dunaújvárosban. Az első harmad kiegyenlített játékot hozott, de gólt sajnos nem. A második játékrészben viszont kétszer is betalált a Titánok, miközben a DAB nem tudott válaszolni. A harmadik 20 percben is domináltak a fehérvári fiatalok, ennek eredménye további három találat lett. A 0:5-ös Titánok győzelemhez Ambrus, Nochta, Csiszer, Parragi és Dobmayer egyaránt egy góllal járult hozzá.
A csapat vezetőedzője kiemelte, hogy fontos volt Horváth Dominik teljesítmény, aki kapott gól nélkül abszolválta a mérkőzést, ezzel adva tartást a hátsó alakzatnak.
 
A keddi összecsapás előtt elmondható, hogy pár sérültünk felépült, illetve az ICEHL csapatból is kapunk vissza játékost, így a keret is majdnem a legjobb erőkkel állhat fel. A meccsről Anatoli Bogdanovot is megkérdeztük: „Az előző meccs második harmadában megtaláltuk az önbizalmunkat, és azt is, hogyan szeretnénk játszani. A fiúk remélhetőleg minden pozitív élményt elraktároznak magukban a pénteki győzelemből, és ugyanúgy megyünk tovább.”
 
A keddi mérkőzés védettségi- és érvényes személyigazolvánnyal ingyenes megtekinthető (applikációval is). Gyertek el minél többen, és szurkoljatok a helyszínen a Titánoknak!
Fotó: Dunaújvárosi Acélbikák Facebook oldala