Újpestre utazunk a Magyar Kupában

  • 2021.11.01. 19:30
  • Fehérvárav19

Visszavágásra készül első fordulós ellenfelünk.

Kedden 18:00-kor az Újpesti TE otthonába látogatnak a Titánok a Magyar Kupa első fordulójában. A találkozót élőben közvetíti a Magyar Jégkorong YouTube oldala, IDE KATTINTVA
 
A legutóbbi találkozásunk az Újpesttel remekül sikerült. Október 14-én az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban fogadtuk a lilákat és egy rendkívül izgalmas meccsen meg is szereztük első pontjainkat. A 3:3-as rendes játékidő után a hosszabbítás sem hozott döntést, a büntetőpárbajban viszont mi bizonyultunk jobbnak és 4:3-ra nyertünk. Ambrus Csongor és Reiter Attila egyaránt kétszer volt eredményes. Bár most a Magyar Kupában találkozunk, így nem vehetik vissza az elhullajtott pontokat a fővárosiak, mégis biztosan visszavágnának a vereségért.
 
Az UTE tegnap játszotta volna utolsó mérkőzését a Titánok elleni Kupameccs előtt, azonban a Brassó fertőzött játékosai miatt, az a találkozó elmaradt. Tényleges jégre lépésük legutóbb Dunaújvárosban volt múlt hét pénteken, ahol 1:3-as végeredménnyel stabilizálta ötödik helyét a tabellán ellenfelünk.
 
A Titánok a Ferencvárossal meccselt tegnap délután a Tüskecsarnokban. Sajnos nem ment a góllövés csapatunknak, így a magyar bajnok és Szuperkupa győztes hat gólt lőve simán verte fiataljainkat.
 
Hajrá Titánok!