Újpesti győzelem

  • 2020.12.26. 21:00
  • Fehérvárav19

Az Erste Liga az ünnepek alatt is folytatódott, a Titánok csapata két napon belül kétszer lép jégre. Újpesten sima vereséggel zárt Kaspar Vuorinen együttese.

Titánok / Alapszakasz -
2020.12.26 Szombat / 18:30
Újpesti TE
vége
4:0
(0-0, 3-0, 1-0)
Nézőszám:
Titánok
Budapest / Újpesti Jégcsarnok
Kókai, Nagy, Kocsány, Schumacher-Kovács
Újpesti TE
RAJNA – Horváth A., STADEL 1 (1) – Kiss Philip, Selan – Kovács Attila, Varga A. – Szécsi (1) – Benk (1), Bodó (2), JUST 1 – M. LAMOUREUX 1, SZABAD 1, Vincze P. (2) – Rafaj, Sikorcin, Vorobjov – Godó, Horváth Á., Kovács S.
Titánok
Gyenes – McNulty, Nagy Á. – Erdély B., Reiter A. – DOBMAYER, Vas Márk – Kóger B., Vincze G. – Császár, Luusuaniemi, Tiainen – Ambrus, Dézsi, Péter A. – Almási, Balogh B., Madácsi – NÉMETH K., Rétfalvi, Jakimcsuk.
Gólszerzők: Stadel, Just, Lamoureux, Szabad
Kiállítások: 0

Amíg a többség a bejgli és a töltött káposzta bűvöletében élt, addig a Titánok csapata megkísérelte idén először legyőzni az UTE gárdáját. Az első harmadban még minden rendben volt, bár szembetűnő volt, hogy keveset ütközött a fehérvári-győri alakulat. A középső játékrészben aztán lényegében hat perc alatt döntöttek a lila-fehérek. A harmad 48. másodpercében James Stadel lapos lövésével megszerezte a vezetést, majd Just Kyle volt eredményes, ezt követően pedig Mario Lamoureux növelte a vendéglátók előnyét, sőt nem sokkal később a kapuvasat is telibe találta. A találkozó vége előtt két perccel Szabad Kevin jól eltalált lövéssel zárta le a meccset.

Nem sokáig nyalogathatták sebeiket a Titánok, vasárnap már hazai jégen fogadták a DEAC csapatát, amely a MAC-HKB Újbuda szétlövés utáni legyőzése után fellépett a dobogó második fokára. Így nem várt ezúttal sem sétagalopp a házigazdákra.