Újabb fiatal csatlakozott a Titánokhoz

  • 2020.07.24. 09:00
  • Fehérvárav19

Németh Kristóf a következő három szezonban a Fehérvári Titánok színeiben szerepel.

A mindössze 18 éves támadó Székesfehérváron kezdett jégkorongozni, utánpótlás évei alatt minden évben bajnoki címet ünnepelhetett. Decemberben ifjúsági korú játékosként kapott lehetőséget a juniorválogatottban, a nemzeti együttessel aranyérmet és feljutást ünnepelhetett a kijevi Divízió I/B világbajnokságon. Az elmúlt idényben húsz mérkőzésen lépett jégre a fehérvári U21-es csapatban, ezalatt 15 góllal és 27 assziszttal segítette a gárdát.

Németh Kristóf a következőket mondta el a szerződés aláírását követően: „Örültem a megkeresésnek, a fejlődésem szempontjából itt van a legtöbb lehetőségem kihozni magamból a maximumot. Minél több jégidőt szeretnék kiharcolni magamnak a Titánok soraiban és sokat szeretnék tanulni az idősebb és a légiós csapattársaimtól egyaránt. Jól érzem magam a csapatban, kezdek beilleszkedni, bár nem könnyű az egyik legfiatalabbnak lenni.”

A Fehérvári Titánok csapatában a következő játékosok rendelkeznek szerződéssel a 2020/2021-es szezonra:
Kapusok: Gyenes Dávid, Szeles Martin, Horváth Dominik
Hátvédek: Reiter Attila, Vas Márk, Erdély Botond, Horváth Milán, Dobmayer Dominik, Kóger Balázs
Támadók: Vincze Gergő, Péter Andor, Madácsi Benedek, Balogh Bence, Nagy Ákos, Császár Hunor, Dézsi Bence, Almási Márk, Kovács Alex, Rétfalvi Kristóf, Ambrus Gergő, Németh Kristóf