Több pozitív eset a Titánoknál

  • 2020.10.12. 17:30
  • Fehérvárav19

A Győri ETO HC és a Fehérvár AV19 SC közleménye.

A Titánok csapatának az ICE-ba nevezett tagjai közül többen, tervezett COVID-19 szűrésen vettek részt Székesfehérváron. A csapatból mindenki tünetmentes volt, az együttes így rendben elindulhatott első győri, hazai találkozójára. Az SC Csíkszereda ellen, este 18 órára meghirdetett mérkőzés előtt nem sokkal érkezett a tájékoztatás, miszerint a reggel elvégzett vizsgálatok több játékosnál pozitív eredménnyel zárultak. Mivel szükséges 13+1 fő így nem állt rendelkezésre, a szervezők a szövetséggel egyeztetve és előírásai szerint a hétfői Csíkszereda, valamint a kedd estére meghirdetett Corona Brasov elleni találkozót elhalasztották. A csütörtöki, Gyergyói HK elleni mérkőzést – amennyiben a feltételek adottak lesznek - ,  megrendezik Győrben, a Nemak Jégcsarnokban.

Mind a Győri ETO HC, mind a Fehérvár AV19 SC számára a játékosok egészsége a legfontosabb, amelyet semmiképpen nem kockáztathat. Ezúton is köszönjük szurkolóink, valamint a SC Csíkszereda szurkolóinak megértését, és azt a támogatást, amelyet a koronavírus elleni küzdelemben kaptunk.

A hétfőre és keddre megváltott jegyek a későbbi hazai találkozókra automatikusan érvényesek vagy az Eventimnél visszaválthatók.