Titánok – UNI Győr ETO HC 1:5

  • 2021.10.16. 17:41
  • Fehérvárav19

Négygólos vereség az Erste Liga Matinén.

Titánok / Alapszakasz -
2021.10.16 Szombat / 14:15
Titánok
vége
1:5
(1:1, 0:3, 0:1)
Nézőszám: 392
UNI Győr ETO HC
Zalaegerszeg / Zalaegerszegi Jégcsarnok
Babic, Pálkövi, Kedves, Kövesi
Titánok
Szeles (Belomoev) – Reiter, Farkas, Tkachenko, Dolinar, Kucsma, Molnár, Kóger, Nochta, Németh, Lundin, Keceli, Dézsi, Fekete, Ambrus Cs., Nagy, Szabó, Győrffy, Mayer, Parragi, Csiszer
UNI Győr ETO HC
Tóth (Sági) – Kmec, Vas, Dézsi, Schmál, Turbucz, Bukor, Kováts, Bödök, Czakó, Nagy, Bugár, Tornyai, Madácsi, Páterka, Szalma, Léránt, Mesterházy, Csiki, Majoross, Szlama
Gólszerzők: Parragi ill. Szalma, Szlama, Bödök, Schmál (2)
Kiállítások: 6 perc ill. 8 perc
Remekül kezdtük az Erste Liga Matinét Zalaegerszegen. Az első perctől kezdve aggrasszívan támadtuk le a Győrt, aminek nem örültek a zöld-fehérek és hozták a kiállításokat. Az első emberelőnyünket nem sikerült gólra váltani, a másodikat viszont már igen. A történet pikantériája, hogy pont Parragi Dániel lőtte a gólt, aki Zalaegerszegen született és nőtt fel. A gól után nálunk jött egy kiállítás, ebből pedig egyenlíteni tudott az ETO. Szalma lövése éppen csak átvánszorgott Szeles lábai között. A harmad további részében derekasan küzdöttek a felek és szép dolgokat láthatott a kilátogató közönség. Remek helyzeteket és ütközéseket szállítottak a csapatok. Az iramra nem lehetett panasz, kitettek magukért a fiúk.
 
A második harmadra nem sikerült átmenteni azt a lendületet, amit az elsőben láthattunk. A Győr keményen letámadott, ezekből pedig sikerült is gólt lőnie. Előbb Szalma lőtte ki a bal felsőt bal oldalról, majd szinte lemásolva a találatot Bödök lőtt hasonló gólt. A harmad vége felé előnybe kerültünk, amivel lehetett volna zárkózni az ellenfélre, de sajnos ebből is a Győr tudott betalálni. Egy kékvonalon elkövetett hiba után 2 az 1 ellen mehetett az ETO. Czakó jó ütemben tette a korongot Schmál elé, akinek csak az üres kapuba kellett tennie a játékszert. A második harmad után 1:4-re vezetett az ellenfél.
 
A harmadik húsz percben egyértelműen végig a Győr dominált. Sajnos helyzeteket sem igazán sikerült kialakítani. Szeles ebben a harmadban is jól védett, köszönhetően neki, nem lett még ennél is nagyobb a különbség. Az 53. percben Dézsi vitte be a korongot a jobb oldalon, centerezésére Schmál érkezett és növelte is csapata előnyét. A harmad nagyjából végig a harcosságról szólt, mindkét együttes igyekezett nagyon. Sajnos megint nem sikerült legyőzni a Győrt.
 
Anatoli Bogdanov: Úgy éreztem, hogy ellenfelünk szintet tudott lépni hozzánk képest, mind a párharcokban, mind pedig a sebességben. Egyszerűen játszottak, mi viszont nem találtuk az ellenszerét ennek. Próbáltunk alkalmazkodni a kisebb pályához is. Ma leckét kaptunk pontosságból, gyors gondolkodásból és harciasságból.