Titánok – MAC Ikonok 9:0

  • 2021.10.20. 21:51
  • Fehérvárav19

Magabiztosan mentünk tovább a Magyar Kupában!

Magyar kupa / Alapszakasz -
2021.10.20 Szerda / 18:40
Titánok
vége
9:0
(3:0, 3:0, 3:0)
Nézőszám: 298
MAC Ikonok
Székesfehérvár / Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok
Titánok
Belomoev (Aldahduh) – Reiter, Farkas, Keceli-Mészáros, Fekete, Ambrus Cs., Hercsel, Molnár, Nagy, Alapi, Dézsi, Szabó P., Kucsma, Csiszer, Szabó Cs., Mayer, Salamon, Nochta, Győrffy, Parragi, Jábor
MAC Ikonok
Gadácsi (Botos) – Oroszi, Lakatos, Tornyai, Jászai, Kőrösi, Kedves, Sándorffy, Jordán, Sebestyén, Szlepka, Eperjessy, Dózsa, Netkovszky, Varga
Gólszerzők: Nagy (2), Jábor (2), Ambrus Cs. (2), Reiter, Mayer, Parragi
Kiállítások: 6 perc ill. 8 perc
Eléggé akadozott a Titánok játéka a meccs első 10 percében. Az volt érezhető, hogy a fiatalok mintha átvették volna másodosztályú ellenfelük tempóját, ez pedig nem tett jót a játéknak. A második 10 percben tempót váltott a csapat és elkezdtek jönni a gólok. Előbb Ambrus Csongor szerezte meg a vezetést, majd öt perccel később Parragi és Nagy talált be 30 másodperc különbséggel. Összességében a MAC támadásai nem voltak veszélyesek, egyetlen nagyobb helyzetüket Belomoev magabiztosan hárította.
 
Remekül jöttünk ki az öltözőből és Jábor 25 másodperc alatt szerzett góljával megmutattuk, hogy ebben a harmadban mi szeretnénk diktálni a tempót. Ez így is lett, szinte végig a vendégek kapuja előtt zajlott a játék és a harmad vége felé még kettős emberelőnyben is támadhattunk. A már említett hatalmas Jábor gól mellett Reiter talált be, aki Fekete magánakciója után tökéletes pakkot kapott az üreskapura. A hatodik gólt Nagy Ákos szerezte, aki a jobb oldalon kapott koronggal kapu felé húzott és szép gólt szerzett.
 
A harmadikban ugyanaz volt a forgatókönyv, mint az előzőben. Mentünk előre és sorra dolgoztuk a helyzeteket. A vendégek kapusa szép védéseket mutatott be, csak neki köszönhető, hogy nem lett nagyobb a különbség. Két perccel a harmad kezdete után Mayer folytatta a gólgyártást, aki Szabó Péter lövésébe szúrt bele a kapu mellett. Hat perccel a meccs vége előtt Jábor második gólját is megszerezte, majd rá két percre Ambrus is így tett. A fiúk szépen hajtottak, de pénteken a Debrecen ellen nagyobb erőbedobásra lesz szükség a pontok megszerzése érdekében.
 
Anatoli Bogdanov, Titánok vezetőedző: Az eredmény jól néz ki, szép gólokat lőttünk és viszontláthattam az edzésen gyakorolt támadó elemeket. Az U21-ből lejátszó fiatalok kiválóan teljesítettek és egy jó képet adtak nekünk arról, hogy jó a fiatal állomány és hamarosan többen is boldogíthatják a fehérvári szurkolókat. Elvégeztük a munkát, megnyertük a meccset, ez volt a legfontosabb, illetve senki nem sérült meg. Elégedettek lehetünk.