Titánok - MAC HKB Újbuda 1:2

  • 2021.10.02. 17:07
  • Fehérvárav19

A komoly kapusteljesítmény ellenére is lemaradtunk a pontszerzésről.

Titánok / Alapszakasz -
2021.10.02 Szombat / 14:15
Titánok
vége
1:2
(1:0, 0:1, 0:1)
Nézőszám: 254
MAC HKB Újbuda
Székesfehérvár / Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok
Gangel, Korbuly, Pálkövi, Sábián
Titánok
Belomoev (Horváth) – Reiter, Nagy, Tkachenko, Molnár, Nochta, Kóger, Fodor, Dolinar, Németh, Lundin, Veshutkin, Dézsi, Fekete, Ambrus Cs., Csiszer, Parragi, Jábor, Mayer, Szabó, Kaposi
MAC HKB Újbuda
Farkas (Bálizs) – Pozsgai, Tóth G., Schlekmann, Gooch, Tóth R., Garát, Csollák, Dansereau, Kreisz, Izacky, Tóth, Macaulay, Stevens, Molnár, Djumic, Ádám, Ritter, Kozma
Gólszerzők: Fekete ill. Tóth G., Dansereau
Kiállítások: 12 perc ill. 4 perc
Az első harmadban egyenlő felek csatáját láthatták a nézők a jégcsarnokban és az M4 Sport+ képernyői előtt. A MAC sokat veszélyeztetett, de nem lehet azt mondani, hogy a Titánok nem tették volna ugyanezt. A kapunkban élete második felnőtt mérkőzésén védő Konstantin Belomoev remekül védett, sokszor bravúrt mutatott be. Szerencsére társai is érezték, hogy kell a segítség és jól takarítottak előtte. A 12. percben egy jó letámadásból Dézsi szerzett korongot a jobb sarokban, középen Fekete várta az átadást, aki a szépen küldte el a kapust és szerzett gyönyörű gólt. A folytatásban elkezdett nyomni a MAC de jól állták a sarat a fiúk.
 
A középső játékrészben, ahogyan az elsőben is, a MAC dominált és a védekezésbe ölt nagy erőfeszítésekben becsúszott pár emberhátrány a Titánoknak. Előbb Jábor, aztán Szabó, majd Németh ült ki a büntető padra. A nehéz hátrányokat szépen kivédekezték a fiúk, azonban másfél perccel a harmad vége előtt Schlekmann találta meg Tóth Gergelyt, aki Belomoev lábai között a hálóba talált és egyenlített. A végén még Németh próbálkozott, de Farkas fogta a próbálkozást.
 
A harmadik harmadban a mezőnyben játszottak a felek főleg, de a MAC sokszor jutott el a kapunkig, ahol azonban Belomoev volt a végállomás. A fiatal orosz lenyűgöző teljesítményt nyújtott, végül 97%-os hatékonyságig jutott. A kiállítások a harmad második felétől kezdtek el jönni és sajnos az egyik végzetesnek bizonyult. Dansereau két perccel a meccs vége előtt nyerte meg csapatának a meccset. Szomorkodni nincs ok, mivel a fiúk a tegnapi 0:8-as vereség után vissza tudtak jönni és ellenfelei egy eddig veretlen csapatnak.
 
Anatoli Bogdanov: Harmadik meccsünk volt a héten és nagyon büszke vagyok a játékosaimra, akik mindent kitettek a csatamezőre. Frusztráló, hogy megint alul maradtunk, de a mai találkozó is mutatja, hogy jó úton haladunk. Néha jól jönne egy kis rutin és egyszerű játék. Összességében elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. A kapusunk Konstantin Belomoev kimagaslóan teljesített első mérkőzésén és komoly esélyt adott nekünk egy esetleges győzelemre.