Titánok – DVTK Jegesmedvék 1:4

  • 2022.01.11. 21:46
  • Fehérvárav19

Három nap alatt másodszorra is elvéreztünk a Miskolc ellen.

Titánok / Alapszakasz -
2022.01.11 Kedd / 18:40
Titánok
vége
1:4
(0:1, 0:2, 1:1)
Nézőszám: 389
DVTK Jegesmedvék
Székesfehérvár / Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok
RENCZ DÁNIEL, SOÓS DÁNIEL, KIS-KIRÁLY BARNA, FÉNYI S. BARNABÁS
Titánok
Horváth (Gáspár) – Astrakhantsev, Mingazov, Dolinar, Farkas, Kóger, Nochta, Molnár, Krasnican, Lundin, Nagy, Dudkin, Fekete, Ambrus Cs., Mayer, Alapi, Jábor, Győrffy, Dézsi
DVTK Jegesmedvék
Duschek (Kiss) – Szirányi, Kiss, Galanisz, Seto, Walker, Szabad, Ritó, Mihalik, Hadobás, Elgestal, Farkas, Doetzel, Vojtkó, Miskolczi, Parnham, Galajda
Gólszerzők: Dudkin ill. Walker, Galanisz (2), Kiss R.
Kiállítások: 8 perc ill. 8 perc
Nem estek egymásnak a csapatok a vasárnapi mérkőzés visszavágóján. Kiegyenlített játékot láthatott a párszáz kilátogató az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A felek főleg a mezőnyben gyűrték egymást, mindkét oldalon kevés volt a gólhelyzet, a kapuralövési statisztika 1:8 volt a vendégek javára. Amikor már sokan elkönyvelték a döntetlen első harmadot, jött Seto, aki elhúzta a pakkot a baloldalon, majd tökéletesen készítette elő azt Walkernek a túloldalon. A DVTK legjobb pontszerzője besodorta Horváth mamutja alatt a játékszert.
 
Egyből nagy helyzettel indítottuk a második harmadot, Nagy Ákos lőhetett tisztán a kapuval szemben, de Duschek fogta ziccert. A játékrész hatodik percében egy eladott korongból indult a DVTK, Elgestal ütött a korong alá, amivel átemelte védőinket és kiugratta Galaniszt. A miskolci nem hibázott és belőtte Horváth mellett. Ez után jött két kiállítás a részünkről, az elsőből még nem, de a másodikból gólt szerzett a DVTK. Szirányi lőtte rá a kék vonalról, Kiss Roland pedig a kapu előtt beleért. Ezzel már 0:3-ra vezetnek a vendégek a középső harmad után.
 
A harmadik harmadban gyorsan betalált a Miskolc, ismét Galanisz volt eredményes emberelőnyből a harmadik percben. A helyzeteink továbbra is megvoltak, emberelőnyben is támadhattunk, de valahogy nem akart összejönni a gól. A meccs 45. percében megtört a jég, egy emberelőnyös szituációban a sokadik lövésünk után kipattanó korongot Dudkin lőtte be. A mérkőzés hátralévő részében még kétszer voltunk emberfórban, de nem született több talált. Két nap alatt másodszorra is kikaptunk a Miskolctól, ezúttal viszont kicsit jobb teljesítménnyel. Hétvégén Erdélyben folytatjuk.
 
Anatoli Bogdanov, vezetőedző: Többféleképpen is el lehet veszíteni egy jégkorong mérkőzést. A vasárnapi egy rossz teljesítmény volt részünkről, ma viszont apróbb dolgokat sikerült javítanunk. Először is, le tudtuk lassítani az ellenfelet és lassabb támadójátékot játszani. A nap végén gólra játszák ezt a játékot és ma többet lőtt az ellenfelünk. El kell fogadnunk és szerénynek maradni. Köszönöm a játékosaimnak, mivel eléggé rövid volt a padunk, nem volt sok tartalékunk, így is sok volt az U18-as és U20-as a csapatban. Kemény munkát tettek bele, ami előbb-utóbb meghozza gyümölcsét.