Titánok – Corona Brasov Wolves 0:8

  • 2021.10.01. 19:39
  • Fehérvárav19

Simán vitte el a pontokat a Brassó az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokból. 

Titánok / Alapszakasz -
2021.10.01 Péntek / 17:00
Titánok
vége
0:8
(0:3, 0:4, 0:1)
Nézőszám: 352
Corona Brassó Wolves
Székesfehérvár / Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok
Wolf, Berger, Horváth, Váczi
Titánok
Szeles, Horváth – Nagy, Reiter, Lundin, Veshutkin, Dézsi, Tkachenko, Kóger, Ambrus Cs., Csiszer, Fekete, Molnár, Nochta, Mayer, Jábor, Parragi, Kucsma, Fodor, Kaposi, Csölle, Szabó
Corona Brassó Wolves
Polc (Tőke) – Borisenko, Rasulov, Huard, Hunt, Trotter, Bors, Molnár Z., Gliga, Valchar, Zagidulin, Gajdó T., Ráduly, Kovács, Machala, Molnár, Haraga, Szőcs, Gajdó B., Vasile A., Vasile N.
Gólszerzők: Huard (2), Gajdó, Zagidullin, Valchar, Kovács, Molnár Zs.
Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc
Nem úgy indult a meccs, ahogyan azt szerettük volna. A harmad kezdetén Kóger kapott kiállítást fogásért és a Brassó hamar ki is használta Huard révén. Ez után kicsit felébredtek Titánjaink és pár szép kontratámadással veszélyeztettek is. Az egyiknél Molnár ajtó-ablak ziccerbe hozta Amburst, aki vasat lőtt a szinte üres kapura. Sajnos a vendégek továbbra is domináltak, ami gólokban mutatkozott meg. Gajdó közvetlen közelről lőtte ki a jobb felsőt, majd két perccel a vége előtt Zagidulin is betalált. Emberelőnybe is kerültünk két és félperccel a szünet előtt, de helyzetet nemigen tudtunk kidolgozni, ráadásul Nagy Ákost is kiküldték így az első közel másfél percet hátrányban kezdtük a második harmadban.
 
Az átnyúló kiállításból góllal indított a Brassó és nem is lassított a tempón. Fiataljaink küzdöttek, de sajnos több hiba is becsúszott és jöttek a kiállítások, amikből a Brassó be is talált. Valchar köténybe bombázta a korongot és gól lett, majd Kovács húzott el a jobb oldalon és egy apró lyukon ő is betalált. A meccs felénél Horváth érkezett a kapuba Szeles helyére. Harminc másodperccel a harmad vége előtt Huard meglőtte második gólját is, ezzel hétgólos előnyt szerezve csapatának. Egy két helyzetet leszámítva sajnos nem tudtunk olyan ellenfelei lenni a Brassónak, mint pár héttel ezelőtt idegenben.
 
A harmadik harmadban a Brassó a biztos előny tudatában egy kicsit leeresztett. Jöttek is a helyzetek részünkről, de egyszerűen semmi nem akart bemenni. A 45. percben Molnár Zsombor a bal oldalon kapott korongot és közelebb lopva magát Horváth feje lőtte be a játékszert. Az utolsó percekben Szabó osztott ki pár ütközést, de összességében az egész találkozó békésebb volt, mint a kinti. Továbbra is várat magára a pontszerzés, de a fiúk fejlődése alapján hamarosan ez a pillanat is eljön. Folytatás holnap a MAC ellen.
 
Anatoli Bogdanov: Újabb kemény leckét kaptunk. Az egész meccset nézve azt kell mondjam, hogy a fiúk azt csinálták, amit kértünk és ott voltak, ahol mi szerettük volna őket tudni. Ma a tapasztalat legyűrte a fiatalos lelkesedést. Az ellenfelünk keményebb volt, mint pár héttel ezelőtt és ezúttal nem becsült alá minket. Úgy érzem, hogy megvoltak a helyzeteink és ha az egyik bemegy az első félidőben, talán megváltoztatta volna a játék menetét, akár a javunkra is. Összességében a Brassó jobb volt, gratulálok nekik.