Péter Andor hosszabbított

  • 2020.07.10. 13:15
  • Fehérvárav19

Péter Andor a 2020/2021-es szezonban is a Fehérvári Titánok csapatát erősíti.

Péter Andor Csíkjenőfalváról származik, 2012-ben, kölyök korosztályban került Székesfehérvárra. Az akadémián eltöltött hét szezonban minden korcsoportban bajnoki címet szerzett, összesen tizenegy bajnoki elsőséggel büszkélkedhet az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia színeiben. A mindössze 21 éves támadó harminc korosztályos világbajnoki mérkőzésen szerepelt, a 2015/2016-os szezonban az ifjúsági válogatottal feljutást ünnepelt, ahogy a következő idényben a junior nemzeti együttessel is. A center a 2016/2017-es idényben mutatkozott be a felnőttek között, a mögöttünk álló két szezonban pedig már stabil tagja volt a Fehérvári Titánoknak. Az elmúlt idényben a gárda egyik legeredményesebb magyar játékosa volt, bemutatkozott a fehérvári EBEL-csapatban és első ízben kapott lehetőséget a felnőtt válogatottban a decemberi EIHC-tornán.

Péter Andor így nyilatkozott a szerződése meghosszabbítását követően: „Azért írtam alá Székesfehérváron, mert nagyon szeretek együtt lenni a csapattársaimmal, hiszen évek óta együtt játszunk, gyakorlatilag olyanok vagyunk, mint egy család, így pedig a munka is sokkal könnyebb. A célom az, hogy minél több EBEL-meccsen kapjak lehetőséget, a Titánok között pedig megmutatni, hogy mennyire tudunk küzdeni a liga egyik legfiatalabb csapataként és legalább olyan eredményt elérni, mint a mögöttünk álló idényben.”

A Fehérvári Titánok csapatában a következő játékosok rendelkeznek szerződéssel a 2020/2021-es szezonra:
Kapusok: Gyenes Dávid, Szeles Martin, Horváth Dominik
Hátvédek: Horváth Milán, Dobmayer Dominik, Kóger Balázs
Támadók: Péter Andor, Madácsi Benedek, Balogh Bence, Nagy Ákos, Császár Hunor, Dézsi Bence, Almási Márk, Kovács Alex, Rétfalvi Kristóf, Ambrus Gergő