Maxim Veshutkin a Titánokat erősíti idén

  • 2021.09.16. 16:00
  • Fehérvárav19

Az Erste Ligából jól ismert arc csatlakozik fiatal keretünkhöz.

A mai nappal hivatalosan is bejelenthetjük, hogy Maxim Veshutkin a pénteken kezdődő Erste Liga szezonban a Fehérvári Titánok mezét fogja hordani. Az orosz szélső/center nem ismeretlen az Erste Liga követői előtt, hiszen tavaly az Opten Vasasnál játszott, de megfordult Gyergyóban és Csíkszeredában is. A statisztikája magáért beszél, hiszen összesen 65 ligameccsen 71 pontot szerzett (29 gól, 42 assziszt). A játékos már a csapattal is tartott az erdélyi túrára, és pénteken jégre lép a Csíkszereda elleni szezonnyitón.
 
Új igazolásunkról Arany Máté másodedzőnk a következőket mondta: „Úgy éreztük, segítségre lesz szükségünk a támadásokban, kell a tűzerő előre. Maxim több Erste Ligás csapatban is szerepelt már, mindegyikben pont/meccs, vagy jobb teljesítményt nyújtott. Ismeri a ligát, ismeri a csapatokat, reméljük így a mi együttesünkbe való akklimatizálódás is gördülékenyebb lesz, mintha egy teljesen új légiósról lenne szó. Természetesen a legfőbb célunk a saját játékosaink fejlesztése, és úgy vélem Maxim biztosan tudja ezt a célt szolgálni - legyen ez a támadások szervezése vagy éppen befejezése, ugyanúgy a tapasztalatok megosztása is nagyon hasznos dolog lehet a csapaton belül - mindezzel hozzásegítve minket az eredményességhez.”
 
„Kaptam egy megkeresést a vezetőségtől, és szerencsére sikerült is megegyezni. Szeretném a Titánokat segíteni céljaik elérésben, és hasznos tagja lenni a csapatnak. Fiatal és jó csapatba kerültem, tetszik a projekt, amit felvázoltak.” – vélekedett Maxim Veshutkin.
 
Sok sikert és hasonló jó gólarányt kívánunk a Titánokban Maxim!
Fotó: Vörös Dávid