Martin Krasnican csatlakozik a Titánok keretéhez

  • 2021.12.03. 16:30
  • Fehérvárav19

Legújabb szlovák igazolásunk ma este már jégre is lép Debrecenben.

Örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat és a média képviselőit, hogy a mai nappal csatlakozik a Titánok keretéhez a fiatal szlovák Martin Krasnican, a HC Presov együtteséből.
 
Martin a HC Presov utánpótlásában kezdte karrierjét, majd Svédország felé vette az irányt, ahol a Djurgarden fiataljai között pallérozódott. Ez után egy évre visszatért Szlovákiába, de hamarosan a svéd harmadosztályban találta magát ismét. Rövid ideig Norvégiában és Finnországban is megfordult.
 
Az új igazolást így értékelte Anatoli Bogdanov: „Az alapján, amit eddig láttam Martinból videókon, azt mondhatom, hogy egy fiatal és technikás játékos, szlovák Extraliga tapasztalattal. Remekül lő, kimondottan mesterlövész típus. Az elvárásunk a játékos felé, hogy segítsen a gólszerzésben, hiszen azzal eléggé hadilábon állunk ebben a szezonban. Azt várjuk, hogy ő lehet az orvosság, aki megmutatja a fiataloknak, hogyan kell kapuba találni.”
 
„Azt gondolom, hogy a Titánokban játszani jó lehetőség lesz számomra, mivel nem igazán úgy kezdődött ez a szezon, ahogyan szerettem volna. Jó esélyem van arra, hogy visszanyerjem a lendületem és izgatottan várom már az első meccsemet.”
 
Sok sikert nálunk Martin!