Máris visszavághatunk a Jegesmedvéknek

  • 2022.01.10. 20:15
  • Fehérvárav19

Kijavítani a hibákat, stabilizálni a védekezést – a DVTK legyőzésének receptje.

Holnap este 18:40-kor ismét összecsapunk a DVTK Jegesmedvékkel az Erste Ligában. A találkozót az Erste Liga TV élőben közvetíti.
 
A DVTK egyszerű taktikát követett tegnap, minden harmad elején gyors gólt szerzett, ami aztán meg is adta az alaphangot az aktuális játékrésznek. Az első harmadban már a negyedik percben eredményesek volt, majd a tizenkettedik percben is betaláltak. A Titánok nem adták fel és sikerült kiegyenlíteni még az első húsz perc alatt. A második játékrészben ismét hamar, a negyedik és az ötödik percben sikerült gólt lőnie a Miskolcnak és ha ez nem döntötte volna el a meccset, akkor Doetzel kékvonalas bombája már biztosan a három pontot jelentette a vendégeknek. A harmadik harmadban még háromszor talált be ellenfelünk, de becsületére szóljon a fiainknak, hogy nem adták fel és a záró periódusban két gólt is szereztek. Részünkről Nagy Ákos háromszor volt eredményes, amivel élete első felnőtt mesterhármasát szerezte, illetve Ambrus Csongor büntetőből volt eredményes.
 
A Miskolc éppen a tegnapi mérkőzés előtt jelentett be két új légióst is, akik ellenünk már a jégen mutatkozhattak be. Stuart Parnham 1+1-gyel, míg Christopher Seto 1+2-vel mutatkozott be új csapatában, a mi legnagyobb sajnálatunkra. A csapat legponterősebb játékosa, Jhonatan Walker tegnap is hátán vitte a csapatát, összesen öt pontot szerzett, 2+3 elosztásban.
 
„Sokkal biztosabban kell bánnunk a koronggal, hiszen nagyon sok eldobált és eladott pakkunk volt. Ha ezeket sikerült kijavítani akkor szerintem megfoghatjuk őket. Egyszer már sikerült megverni őket, közel is vagyunk hozzájuk, úgyhogy a kellő figyelemmel és koncentrációval meglehet a győzelem.” – nyilatkozta a csapat kapitánya Nagy Ákos, a találkozó előtt.
 
A belépés a holnapi mérkőzésre is ingyenes, érvényes védettségi- és személyi igazolvány felmutatásával! Gyertek ki szurkolni a fiataloknak és segítsétek őket a lelátóról, hogy teljesüljön a céljuk és bejuthassanak a rájátszásba!
 
Hajrá Titánok!