Jégpálya avatóra utaznak a Titánok Ajkára

  • 2021.09.09. 10:08
  • Fehérvárav19

A Győr elleni mérkőzéssel zárjuk a felkészülést!

Pénteken este 18:00-kor az Ajkai Fedett Jégpálya avatóján lép jégre a Fehérvári Titánok. Az ellenfél a Győri ETO HC lesz. A mérkőzést a tervek szerint az Ajkai Óriások közvetítik YouTube csatornájukon, aminek a linkjét a találkozó előtt Facebookon mi is megosztunk!
 
A Győr ellen zárjuk felkészülési meccseink sorát, ezzel egy keretes szerkezetbe foglalva ezt az időszakot. Ellenfelünk augusztus 18-án járt Székesfehérváron, szintén edzőmeccsen. Akkor a Győr dominált, és szerezte meg a vezetést, azonban a fiúk kiegyenlítettek. A vége egy szoros vereség lett, 2:3 arányban. Góljainkat Parragi Dániel és Ambrus Csongor szerezték.
 
A Győr azóta egyszer lépett jégre, amikor hazai pályán fogadták a Gyergyót. A hivatalos weboldal szerint feszes, gólgazdag mérkőzést játszottak a felek, amit a 4:7-es eredmény is jól alátámaszt. Az ETO góljait Béres, Czakó, valamint Madácsi Benedek szerezték, utóbbi kétszer is betalált.
 
A Titánok a Győr elleni vereség óta három felkészülési találkozón vettek részt. A Debrecen ellen a lehető legszorosabban kaptak ki, hiszen 2 másodperccel a vége előtt született a győztes DEAC gól. Ez után a Dunaújváros elleni oda-vissza következett, felemás eredménnyel. Az idegenbeli meccsen nagyon simán, 0:5-re nyert a csapat, majd az e hét keddin halványabb teljesítménnyel 2:3-ra alulmaradt. Remélhetőleg a sorminta holnap egy győzelemmel folytatódik, és sikeresen zárhatja fiatal együttesünk a felkészülést.
 
A pénteki meccs egyben jégkorong népszerűsítő nap is, hiszen Ajkán találkozunk a Győrrel, ahol ez lesz a csarnokavató. A belépéshez szükséges védettségi igazolvány és érvényes fényképes irat, egyébként a nyitónap díjmentesen megtekinthető. Íme a program:
Program:
  • Jégtánc bemutató
  • Ünnepi beszédet mond Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség szakmai alelnöke
  • Ünnepi beszédet mond Schwartz Béla, Ajka városának polgármestere
  • Óriások Jégkorong SE U16 - Zalai Titánok U16 mérkőzése
  • Óriások Jégkorong SE U8 és U10-es csapatainak pályára lépése
  • 18:00 Erste Liga Fehérvári Titánok - Győri ETO Hockey Club mérkőzés
  • A megnyitón részt vesz Csúszka, a magyar jégkorong kabalafigurája is!
 
Gyertek el minél többen! Hajrá Titánok!