Ismét győzelem

  • 2020.08.27. 20:38
  • Fehérvárav19

A Titánok a Dunaújvárosi Acélbikák otthonában megnyerték második felkészülési mérkőzésüket.

Felkészülés / Felkészülés -
2020.08.27 Csütörtök / 17:40
Dunaújvárosi Acélbikák
vége
3:5
(1-1, 1-1, 1-3)
Nézőszám:
Fehérvári Titánok
Dunaújváros / Dunaújvárosi Jégcsarnok
Wolf, Babic, Kedves, Horváth
Dunaújvárosi Acélbikák
Pinczés (Hughson) - Mazurek, Dósa, Pozsár, Jakabfy, Szereti, Hruby, Németh, Bogó, Szapanos, Dansereau, Subotic, Pihlqvist, Tamás, Nilsson, Barna, Somogyi, Kovács, Török, Azari, Mestyán
Fehérvári Titánok
Szeles (Horváth D.) - McNulty, Kovács, Tiainen, Yakimchuk, Nagy, Madácsi, Horváth, Kóger, Sándor-Székely, Németh, Dobmayer, Görbea, Hajnal, Rétfalvi, Almási, Reiter, Császár, Balogh, Ambrus, Erdély
Gólszerzők: Azari, Pihlqvist, Szappanos ill. McNulty, Császár, Madácsi (2), Kóger
Kiállítások: 10 ill. 4

Az első harmad kezdetén jobban jártak az újvárosi lábak, így főleg Szeles kapuja előtt zajlott a játék, nagyobb helyzetekre a másik oldalon nem került sor. A nyomás gyorsan góllá is érett, egy egyéni hibát kihasználva Azari Zsolt indult meg és szerzett vezetést a piros-fehéreknek (1-0). A játékrész második felére már feljavult együttesünk játéka, egyre többször dolgoztatták meg Pinczést, végül Almási hátratett korongját Marc McNulty vágta a hálóba (1-1).

A középső etapban már kiegyenlített játékot mutattak a felek, majd a 26. percben Kristopher Pihlqvist révén vezetést szereztek a hazaiak. Volt azonban válasza erre együttesünknek, Császár Hunor kapott szép passzt Nagy Ákostól és nem is hibázott (2-2). A játékrész második felében maradt a jó tempójú játék, a fehérváriak kétszer is próbálkozhattak előnyben, de kimaradt.

A harmadik harmad gyors gólváltással kezdődött: előbb Madácsi Benedek szerzett vezetést a Titánoknak (2-3), majd Szappanos Dávid egyenlített (3-3). A játék sebességére ezúttal sem lehetett panasz, ám az első 20 perc újvárosi fölénye után ezúttal Kasper Vuorinen csapata volt aktívabb a kapu előtt. A támadások az 54. percben vezettek eredményre: Almási szép keresztpasszát Kóger Balázs értékesítette (3-4). A végén lehozta kapusát David Leger, a végeredményt Madácsi Benedek üres kapus találata állította be (3-5).