Ismét az UTE ellen játszanak a Titánok

  • 2021.11.07. 10:01
  • Fehérvárav19

Az Újpest elleni cél: kijavítani a keddi nagy vereséget.

Ma 18:30-kor ismét Újpesten lépnek jégre a Titánok, ezúttal viszont az Erste Ligában találkozik a két együttes. A meccset élőben közvetíti az Erste Liga TV.
 
Az UTE elleni legutóbbi Erste Liga meccsen, kisebb meglepetésre, sikerült nyernünk a hosszabbításban hazai pályán. A vezetést a lilák szerezték meg, de Ambrus Csongor duplájával sikert fordítanunk. A középső harmad elején Németh Attila egyenlített, öt perccel később viszont Reiter révén újra nálunk volt az előny. A záró játékrész közepén Kiss Dániel egyenlített, ezzel pedig pontot mentett csapatának, mivel a büntetők során Reiter pimasz találata után végül mi örülhettünk. A legutóbbi összecsapásunkon, a Magyar Kupában, komoly zakót kaptunk: 7:0-ra győztek a hazaiak és jutottak tovább megérdemelten a következő kupafordulóba.
 
Az Újpest pénteken játszott utoljára meccset, a MAC HKB fogadta őket a Tüskecsarnokban. Az UTE az első harmadban el is döntötte a találkozót, 0:3-as előnyt szerzett, amit nem tudott ledolgozni a hazai együttes. Ellenfelünk a Csíkszereda és a Gyergyó mögött picivel lemaradva a harmadik helyen áll a ligában, legponterősebb játékosa a 12 meccsen 11 pontos Benk András.
 
A Titánok csütörtökön, hazai jégen fogadták az FTC-Telekomot és hatalmas meglepetésre 1:0-ra le is győzték a magyar bajnokot. A győztes gólt Semen Skakodub szerezte a 13. percben, innentől a szezon legjobb védekezését bemutatva, illetve a 43 védést produkáló Szeles Martin vezetésével sikerült hárítani a rohamokat és győzni.
 
Hajrá Titánok!