Ingyenesen látogatható minden Titánok meccs

  • 2021.09.30. 09:14
  • Fehérvárav19

A csapat vezetése minél több szurkolót remél a fiatalok bíztatására.

A Titánok kedden játszották első hazai mérkőzésüket, mondhatni nagy érdeklődéssel. A találkozóra közel 300 néző volt kíváncsi a helyszínen.
 
Az ifj. Ocskay Gábor Nemzeti Jégkorong Akadémia égisze alá tartozó Titánok projekt fontos az akadémia és a magyar jégkorong számára is, hiszen az idei szezonban a keret 75%-a U21, vagy az alatti korosztályokból épül fel, akiknek szükségük van a versenyhelyzet megismerésére. Ezzel együtt jár a szurkolók előtti játék, ezzel is érzékelve a nyomást és megtapasztalva a hoki hangulatát.
 
A Nemzeti Akadémia vezetése éppen ezért úgy döntött, hogy a Titánok idei összes Erste Liga mérkőzésére díjmentesen engedi be a szurkolókat. A döntés hátteréről az akadémia szakmai vezetője, Kovács Csaba beszélt:
„Szeretnénk új szurkolókat idecsalogatni a fehérvári jégpályára bízva abban, hogy a Titánokhoz is minél többet visszajárnak majd. Reméljük, hogy így segít majd a fiataljainknak, akik megtanulhatják a szurkolók előtti játék nyomását. Az utánpótlás hokihoz képest ez egy nagy különbség és ez is a tanulási folyamat része. Ezért az egész szezonban várjuk a szurkolókat ingyenesen!”
 
A belépés egyetlen feltétele az érvényes védettségi igazolvány, vagy applikáció, illetve szintén érvényes fényképes igazolvány!
 
Várunk tehát minden érdeklődőt az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba, akár már pénteken a Brassó elleni Erste Liga meccsre! Hajrá Titánok!