Ifj. Azari Zsolt felhívása szurkolóink felé

  • 2021.11.18. 15:42
  • Fehérvárav19

„Hozzuk el a régi idők DAB-Fehérvár jégkorong mérkőzés hangulatát újra!”

Holnap 18:00-kor Titánjaink Dunaújvárosba látogatnak az Acélbikákhoz. A mérkőzés előtt megkereste csapatunkat ifj. Azari Zsolt. A DAB menedzsere felhívást intézett szurkolóink felé, terve szerint a régi Újváros – Fehérvár derbik hangulatát szeretné megidézni a péntek esti mérkőzésen. A tervhez tökéletesen illeszkedik, hogy a fehérvári ICEHL csapat hosszú túrán van Innsbuckban, így aki élőben szeretne hokit látni, annak kapóra jöhet a péntek esti program a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.
 
Mielőtt ifj. Azari Zsolt levelét megosztjuk, szeretnénk hozzátenni, hogy idény elején azért tettük ingyenessé a Titánok hazai találkozóit, hogy a fiatal csapatunk megtapasztalja milyen is közönség előtt játszani. A régi Dunaújváros – Fehérvár meccsek hangulata olyan, amit csak kevesen tapasztalhattak meg, így természetesen mi is rendkívül örülnénk, ha minél többen eljönnének Újvárosba és szurkolnának a fiataloknak. A meccs természetesen ismét rangadó lesz, hiszen a győztes lépéselőnybe kerülhet a másikkal szemben a rájátszást érő helyért.
 
Minden további nélkül érkezzen ifj. Azari Zsolt levele:
„Tisztelt Szurkolók!
 
Ifj. Azari Zsolt vagyok, a Dunaújvárosi Acélbikák menedzsere. Ezen a héten pénteken Erste liga mérkőzést rendezünk itt Dunaújvárosban, DAB-Fehérvári Titánok 18.00-től. Ennek kapcsán szeretnék írni Önöknek. Olvastam, az év elején, hogy a Fehérvári Titánok mérkőzésre ingyenes lesz a belépő, azzal a céllal, hogy a gyerekek belekóstoljanak a komolyabb tömegű nézők előtt szereplésbe.
 
Én, aki a Dunaújváros Fehérvár csatákon nőttem fel, és mind gyermekként a lelátókon, mind később játékosként a jégen megtapasztaltam, hogy milyen a hangulat a derbin, bizton állíthatom, hogy a játékosoknak vagy a nézőknek egyedülálló élményt tudunk nyújtani, ha összefogunk. Emlékszem, hogy a régi nagy derbikre is úgy telt meg a csarnok, hogy több száz fehérvári utazott le és töltötte meg a vendég szektort, az ’Újvárosiak pedig a hazait.
 
Arra bíztatnék minden kedves fehérvári jégkorong szurkolót, hogy utazzanak el Dunaújvárosba, ha már az ICEHL csapat úgyis Innsbruckban játszik, váltsák meg a jegy árát, és bíztassák a Titánokat, szolgálva ezzel azt a célt, hogy a játékosok megtapasztalják azt, amit még eddig nem: komoly szurkolótábor előtt játszani! Azt, amit mi már megtapasztaltunk, most esélyünk van megmutatni a fiataloknak! Az élmények a lelátókról, a meccsekről… Mindkét pályán mennyi mennyi felejthetetlen emlék! Hozzuk el a régi idők DAB-Fehérvár jégkorong mérkőzés hangulatát újra!
 
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, én arról gondoskodom, hogy a szervezésben mindenben segítek, ha szükséges, bízom benne, hogy van kedvetek egy ilyen programhoz!
 
„Kohász-Volán” derbi 11.19 18.00 Dunaújvárosi Jégcsarnok!
 
Üdvözlettel,
ifj. Azari Zsolt
DAB”