Hazai pályán kerülnénk közelebb a Fradihoz

  • 2021.11.03. 17:00
  • Fehérvárav19

Holnap este ismét a magyar bajnok ellen lépünk jégre az Erste Ligában.

Csütörtökön 18:40-kor az FTC-Telekom látogat a Titánokhoz az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba. A találkozót élőben közvetíti az Erste Liga TV IDE KATTINTVA
 
A legutóbbi Fradi elleni meccsünk nagyon nem úgy sikerült, ahogyan azt terveztük. Az első harmadban még csak 1:0-ra vezetett a hazai pályán játszó FTC, azonban a másodikban már háromszor is betaláltak, miközben a Titánok erőtlenül próbáltak támadni. A harmadik harmadban sokáig úgy tűnt, hogy megússzuk újabb kapott gól nélkül, de az utolsó két percben kétszer is betaláltak a zöld-fehérek és nagyon simán, 6:0-ra ütöttek ki minket.
 
Ellenfelünk jelenleg a harmadik helyet foglalja el az Erste Liga tabelláján, a maga 31 gyűjtött pontjával. Tizenhárom mérkőzésen tíz győzelem, egy hosszabbításos és egy rendes játékidős vereség a mérlegük. A ligában az utolsó találkozójuk ellenünk volt, azonban ma este még a Magyar Kupában jégre lépnek a Dunaújváros ellen. A Ferencvárosban továbbra is Rasmus Kulmala vezeti a házi kanadai táblázatot, 11 meccsen 11 góllal és 6 gólpasszal.
 
A Titánok legutóbb a Magyar Kupában próbáltak meg bemenetelni a második körbe, de az UTE ennek útjába állt végül. Tegnap este az Újpesti Jégcsarnokban találkoztak a felek, ahol a hazaiak 7:0-ra lelépték a mieinket, ezzel bejutva a következő kupafordulóba. A ligában a már említett FTC elleni volt az utolsó szereplése csapatunknak, ahol 6:0-s végeredmény született.
 
A holnapi találkozó, ahogyan a szezonban mindegyik, ismét ingyenesen tekinthető meg a helyszínen. A belépéshez érvényes védettségi- és személyi igazolvány szükséges csupán! Gyertek ki minél többen és szurkoljatok a fiúknak!
 
Hajrá Titánok!