Győzelemmel kezdték a Magyar Kupát

  • 2017.09.12. 22:22
  • Fehérvárav19
A Magyar Kupa selejtező első fordulójában nagyarányú győzelmet arattak a Titánok a Vasas otthonában.
Remekül indult a Titánok számára a keddi Vasas elleni találkozó, egy perc sem telt el a mérkőzésből, amikor Vizi Dániel megszerezte vezetést csapatunk számára (0-1). Négy perccel később pedig Kiss Patrik is betalált Garbacz kapujába (0-2). Az 5. percben Czakó szabálytalansága nehezítette a Vasas dolgát, azonban a fórt nem tudták kihasználni a fehérváriak. Ami emberelőnyben nem sikerül, az öt az öt ellen igen, a 9. percben Derek Schoenmakers juttatta át a játékszert a gólvonalon (0-3). Három perccel később már a hazaiak gyakorolhatták az előnyös játékukat, miután Sándor akadályozott, de nem tudták értékesíteni lehetőségüket, ami meg is bosszulta magát és a 17. percben Szabó Bence növelte a gólkülönbséget (0-4).

A második harmadban ott folytatta a vendég alakulat, ahol az előzőben abbahagyta. A 23. percben Schoenmakers átadásából Kelin Ainsworth volt eredményes (0-5). Öt perccel később pedig Prácser Ádám is a gólszerzők listájára került (0-6). A 28. percben Vizi kapott két percet bottal akasztásért, ezzel lehetőséget adva a hazaiaknak, de ezúttal is kihasználatlanul maradt a fór. A harmad felénél mindkét oldalon kapust cseréltek, Kornakkert Szeles, Garbaczot Farkas váltotta. Farkast sem kímélték a fehérváriak, a 34. percben Imre Patrik (0-7), húsz másodperccel később pedig Hamvai Szilárd juttatta a kapuba a korongot (0-8). A 36. percben Tornyainak ítéltek két perces büntetést a játékvezetők, és ezúttal éltek a lehetőséggel a Titánok Mazzag Dániel révén (0-9). A góllal hiába egészült ki a Vasas, fél perccel később Prácser Ádám szerzett újabb gólt (0-10).

Az utolsó játékrészben sem változott a játék képe. Hat másodperccel a harmadik harmad kezdete után Derek Schoenmakers szerezte meg második találatát a mérkőzésen (0-11). A 46. percben Ládayt küldték ki a büntetőpadra magas bottal való játékért, de ez sem segített már a hazai gárdán, az 55. percben még Láday Tamás is betalált (0-12). Két perccel a mérkőzés vége előtt Bálint akadályozott, ezt kihasználva pedig Kiss Patrik állította be a 0-13-as végeredményt.