Győzelem az első edzőmérkőzésen

  • 2020.08.23. 20:05
  • Fehérvárav19

A Titánok háromgólos győzelemmel nyitották a 2020/2021-es szezont.

Felkészülés / Felkészülés -
2020.08.23 Vasárnap / 18:00
Vasas HC
vége
0:3
(0-0, 0-2, 0-1)
Nézőszám:
Fehérvári Titánok
Budapest / Vasas Jégcentrum
Tímár, Wolf, Horváth, Kedves
Vasas HC
Kuzmin (Anfang) - Bukor, Kováts, Bödök, Nagy, Szlama, Léránt, Surányi, Turbuch, Czakó, Csiki, Tornyai, Seregély, Horváth, Lővei, Szalma, Farkas B., Farkas M., Németh, Pápa, Béres, Horváth B.
Fehérvári Titánok
Gyenes (Szeles) - Reiter, Erdély, Balogh, Péter, Madácsi, Vas, Horváth, Tiainen, Császár, Nagy, Kóger, Dobmayer, Kovács, Almási, Yakimchuk, McNulty, Hajnal, Ambrus, Rétfalvi, Németh
Gólszerzők: Horváth, Németh, Császár
Kiállítások: 6 ill. 6

A Titánok első edzőmérkőzését a ligarivális Vasas együttese ellen játszotta Kasper Vuorinen együttese. Az első játékrészben többször játszott létszámfölényben a fehérvári együttes, a fórokat azonban nem sikerült gólra váltani, jól működött a budapestiek védelme. A fővárosiak előnyében hasonlóan jól védekeztek Reiterék, így gól nélküli döntetlennel vonultak a szünetre a csapatok. A Középső játékrész elején már megtört a gólcsend. Rétfalvitól kapott szép keresztpasszt Horváth Milán, aki megszerezte az idény első találatát (0-1). Egyre jobban lendületbe jött Kasper Vuorinen csapata, a játékrész második felében pedig meg is duplázta előnyét, a fiatal Rétfalvi-Németh-Ambrus sor vezetett támadást, végül Németh Kristóf talált be (0-2). A záró játékrészben is főleg csapatunk akarata érvényesült, végül ebben az etapban is a fehérváriak találtak be, Riku Tianinen szerzett szemfülesen korongot, a lövés utáni kipattanót pedig Császár Hunor kotorta be (0-3). A mérkőzés utolsó perceiben is főleg a Vasas kapuja előtt zajlott a játék, de az eredmény nem változott.