Először találkozunk a Jegesmedvékkel

  • 2021.10.23. 18:00
  • Fehérvárav19

Újabb Erste Liga Matinén lépnek jégre Titánjaink.

Vasárnap 14:15-kor a DVTK Jegesmedvék ellen folytatjuk az Erste Ligát. A Matinét élőben közvetíti az M4 Sport+.
 
A Miskolc hatalmas pofonba szaladt bele a tegnapi fordulóban. Győrbe utaztak, de a találkozó korántsem alakult a kedvük szerint. Az ETO szerezte meg a vezetést és bár egy percen belül ki is egyenlített a DVTK, innentől már csak a Győr lőtt gólt, összesen még hetet. A Jegesmedvék vezetőedzője lesúlytóan nyilatkozott a vereség után: „Borzalmas, tragikus, elfogadhatatlan, nem értem miért gondoltuk azt, ha kiküldjük a jégre a mezeket az elég lesz.” – mondta Tokaji Viktor.
Bosszúsága nem alaptalan, hiszen a sok év után a magyar bajnokságba visszatérő együttes tizenkét meccs alatt mindössze nyolc pontot tudott gyűjteni. Két rendes játékidős és egy hosszabbításos győzelem mellett kilenc vereségük van. A csapat legponterősebbje Jonathan Walker, aki eddig 5+3 egységet gyűjtött.
 
A nyáron, főleg az Erste Ligába való visszatérés miatt, javában magyar játékosokkal erősített ellenfelünk. Érkezett Kiss Roland, Szabad Kevin, Mihalik András és Duschek Dávid. A légiós fronton Ville Hyvarinen, Kayle Doetzel és Kevin Elgestal költözött Miskolcra.
 
A Titánok tegnap Debrecenben vendégszerepeltek, ahol két harmadon keresztül döntetlenen tartották az eredményt. Először Keceli-Mészáros szerezte meg a vezetést, majd a hazai egyenlítés után Dolinar lőtte meg első felnőtt gólját. Sajnos a harmadik játékrészben átgyalogolt rajtunk a DEAC és 6:2-re nyerte a mérkőzést.
 
A vasárnapi meccs a Miskolc ellen ismét Erste Liga Matiné lesz, tele programokkal az egész család részére. Gyertek el minél többen szurkolni!
 
Hajrá Titánok!