Először fogadjuk hazai jégen a Jegesmedvéket

  • 2022.01.08. 15:40
  • Fehérvárav19

Idén már egyszer sikerült legyőzni a miskolciakat.

Vasárnap 17:45-kor a DVTK Jegesmedvéket fogadjuk az Erste Ligában, hazai jégen. A meccset ezúttal élőben lehet nézni az M4 Sport csatornán.
 
Ebben a szezonban eddig kétszer találkoztunk a Miskolccal és a párharcunk jelenleg 1:1-re áll. Október végén idegenben csaptunk össze velük, akkor éppen egy rossz sorozatban és formában voltak, mi pedig nem segítettünk a helyzetükön. Csiszer, Lundin, Fekete, Jábor és Ambrus Csongor góljaival 1:5-re nyertünk. A második találkozáskor szintén mi utaztunk, ezúttal minket ért egy kisebb hátrány, hiszen az ünnepek alatti betegség hullám miatt több kulcsjátékosunk is hiányzott. Egy rosszul sikerült első harmad hamar megkovácsolta a sorsunkat, 6:3-as vereséget szenvedtünk Ambrus mellett Dudkin és Mayer is első gólját lőtte.
 
A Miskolc jelenleg 8. helyen áll a bajnokságban kilenc győzelemmel (2 hosszabbítás után) és tizenkilenc vereséggel (2 hosszabbítás után). A hetedik DEAC-hoz képest 16 pont lemaradásban vannak a Jegesmedvék, viszont Győrrel pontazonosság áll fenn, így szoros a csapat közöttük. A két csapat kedden találkozott volna egymással, de a Győr a covid megbetegedések miatt nem tudott kiállni, ezzel 5:0-s különbséggel a DVTK kapta a pontokat. Legutóbb pénteken a Ferencvároshoz látogattak és egy pontot elhozva a Tüskecsarnokból 3:2-s vereséget szenvedtek büntetők után. A Jegesmedvék legponterősebb játékosa Ryan Walker, 27 meccsen 25 pontot gyűjtött.
 
A Titánok tegnap hatalmas győzelmet arattak, amikor legyőzték a tabella élmezőnyéhez tartozó Újpestet. A srácok hatalmasat küzdöttek, feláldozóan blokkoltak és a támadásokat is jól fejezték be. Dobmayer szerezte meg a vezetést az UTE ellen, amit megfordítottak a vendégek, de mi is fordítani tudtunk Dudkin, Ambrus Gergő és Nagy góljaival. A kapuban Belomoev komoly tartást adott a csapatnak, végül pedig 4:3-ra nyertünk. Hasonló teljesítménnyel a Miskolc ellen is lehet keresnivalónk.
 
A belépés továbbra is ingyenes, de védettségi- és személyi igazolványhoz kötött!
 
Hajrá Titánok!