Debrecenbe látogatnak a Titánok

  • 2021.10.21. 15:30
  • Fehérvárav19

A kilencedik DEAC lesz az ellenfelünk holnap.

Pénteken 18:00-kor a DEAC ellen lépnek jégre a Titánok az Erste Ligában. A találkozót élőben közvetíti az Erste Liga TV.
 
Nem túl jó emlékeink lehetnek a legutóbbi Debrecen elleni meccsünkről, hiszen idén már egyszer fogadtuk őket hazai pályán. Az első harmadban még tartottuk velük a lépést, Lundin tudott válaszolni a két debreceni gólra. A meccs további szakaszában a vendégek irányítottak és végül 2:7-re tudtak nyerni. Góljainkat Lundin és Keceli-Mészáros szerezték.
 
Ellenfelünk 10 meccsen van túl az Erste Ligában, amiből csak kettőt tudott megnyerni. Rajtunk kívül a Brassót tudták még megverni, hazai pályán 8:4-re. Ezen kívül egy hosszabbításos mellet hét rendes játékidős vereségük van. Nem rég tértek vissza erdélyi túrájukról, ahol mindhárom találkozót elveszítették. Utolsó jégre lépésük alkalmával a Csíkszereda 6:3-ra verte meg őket. A legponterősebb debreceni Jan Dalecky, aki 10 meccsen 15 pontot szerzett, 5+10 formájában.
 
Titánjaink legutóbb Zalaegerszegen játszottak az Erste Ligában, a Győr ellen, de sajnos vereséget szenvedtek. Jól indult a találkozó, Parragi szerezte meg a vezetést a csapatnak, de a vendégek a kis pálya előnyeit kihasználva fizikailag felőrölték a fiatalokat és 1:5-re megnyerték a meccset. A Magyar Kupában a MAC Ikonokat fogadták szerdán és magabiztosság növelő 9:0-s győzelmet arattak.
 
Hajrá Titánok!