DEAC – Titánok 7:0

  • 2021.12.03. 21:02
  • Fehérvárav19

Sima vereséget szenvedtünk Debrecenben.

Titánok / Alapszakasz -
2021.12.03 Péntek / 18:30
DEAC
vége
7:0
(4:0, 2:0, 1:0)
Nézőszám: 324
Titánok
Debrecen / Debreceni Jégcsarnok
SOÓS DÁNIEL, BERGER ÁKOS, VINCZE DÁNIEL, VINCZE PÉTER TAMÁS
DEAC
Antek (Gönczi) – Kloz, Vokla, Dalecky, Novotny, Turcotte, Gőz, Klimek, Kuleshov, Sági, Spirko, Bogesic, Sándor, Kozma, Mazzag, Molnár, Jakabfy, Almási, Berta, Hári
Titánok
Horváth, Belomoev – Reiter, Mingazov, Dolinar, Farkas, Szabó P., Nochta, Kóger, Salamon, Krasnican, Lundin, Keceli-Mészáros, Rózsahegyi, Nagy, Ambrus Cs., Csiszer, Skakodub, Dézsi, Mayer, Alapi, Győrffy
Gólszerzők: Sági, Klimek, Dalecky, Spirko (2), Almásy, Bogesic
Kiállítások: 0 perc ill. 4 perc
Az első harmadot a DEAC kezdte erősebben, rögtön beszorított minket a kapunk elé, több, mint 10 percig kapura sem tudtunk lőni, így is összesen egyszer sikerült az első 20 percben. Hamar meg is szerezte a vezetést a hazai csapat, Spirko középre tett korongját Sági közelről tette a kapuba. Ez után két kisbüntetés következett, Szabó Péterét még sikerült kivédekezni, de Dézsi büntetése alatt Klimek szép gólt lőtt. A 13. percben Turcotte a saját harmadából, a védőink feje fölött ugratta ki Daleckyt, aki nem hibázta el a szólóját. Újabb kiállítás következett, újabb gólt lőtt a Debrecen, ezúttal Spirko maga fejezte be az akciót. Nagy előnyre tett szert az első harmadban a DEAC.
 
A hazaiak nem vették le a lábukat a gázpedálról, a második harmadban is folytatták a gyors és agresszív letámadó hokit. A kapunkban csere történt a második játékrészre, Horváthot Belomoev váltotta. A Debrecen növelte előnyét, először a 24. percben Almásy fejezett be egy csiki-csuki helyzetet. Ez után 10 percig nyomott a DEAC, lőttek hatalmas kapuvasat is, majd a 34. percben Spirko második gólját is meglőtte.
 
A harmadik játékrészben folytatódott a hazai dominancia, bár már egyre többször jutottunk el a kapuig és volt dolga Anteknek. A harmad elején Bogesic egy kékvonalas lövése találta meg a hálót, ezen kívül eseménytelen volt a találkozó. Sajnos újabb nagyarányú vereséget szenvedtünk, most viszont jön egy kis pihenő, illetve több játékosunk is utazik a válogatottba.
 
Anatoli Bogdanov, vezetőedző: „Lehangoló vereséget szenvedtünk és egészen csalódott vagyok attól, ahogyan a meccset kezdtük. Tudtuk hova jövünk, jártunk már itt idén párszor és azzal is tisztában voltunk, hogy a Debrecen új erővel vág neki a találkozónak az edzőcsere után. Nem működött a játékunk, frusztráltak voltunk. A test jelentkezett munkára, de az eszünk és a lelkünk nem volt itt. Könnyű bátornak lenni, amikor már négy-, öt- vagy hat nullra vesztésre állsz. Nem hibáztathatom a srácokat, többet beleadtak mindent a csapatért. Most ezzel a 7:0-val kell élnünk és persze ha nem lövünk gólt, nem is tudjuk a javunkra fordítani a lendületet. Nem szeretném elvenni a hazai kapus érdemeit, de ahogyan lassan tendenciát csinálunk belőle, most is naggyá tettük. Most van egy pár hetünk rendbe rakni magunkat, de sokan elutaznak a válogatottal, ami megnehezíti majd a mindennapi munkát.”