Bombaformában lévő UTE érkezik Fehérvárra

  • 2021.10.13. 13:00
  • Fehérvárav19

Ellenfelünk harmadik az Erste Liga tabelláján.

Csütörtökön 18:40-kor az UTE ellen folytatják az Erste Ligát a Titánok, ezúttal hazai pályán. A találkozót élőben közvetíti az Erste Liga TV. A belépés, ahogyan minden hazai meccsre idén, ezúttal is ingyenes!
 
Az Újpest idén nagyon komoly sorozatot produkál, így rögtön a szezon elején. Eddig kilencszer léptek jégre a bajnokságban és mindössze a Ferencvárostól veszítettek rendes játékidőben, illetve a Miskolc ellen hosszabbítás után. A hét győzelemből kettő született hosszabbítás után, a többi pedig rendes játékidőben. Ennek köszönhetően 20 ponttal, a MAC-cal holtversenyben állnak a tabellán, az újbudaiak csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően másodikok az UTE előtt, akinek lemaradása az éllovas FTC mögött két pont csak. Legponterősebb játékosuk az idén igazolt Sam Coatta, kilenc meccsen kilenc ponttal (7+2), de a csapat igazi vezére mégis a kapusuk, Rajna Miklós. A magyar hálóőr toronymagasan vezeti a kapusstatisztikát, 96,5%-os hatékonyságával. Rövid időn belül másodszor is ő lett a hét játékosa a ligában.
 
Ellenfelünk komoly igazolásokkal erősítette meg keretét a nyáron. Érkezett a csapathoz: Németh Attila, Kiss Dániel, Kovács Alex, Jack Suter, Kiss Patrik, Balogh Bence, Csergő Hunor, Tanner Jago, Richard Nejezchleb és Sam Coatta.
 
A Titánok továbbra is pont nélkül állnak a tabellán, miután a közvetlen rivális Dunaújvárost nem sikerült legyőzni múlt hét vasárnap. A meccsen rendkívül pontatlanul játszottunk, a hazaiak pedig egy védelmi megingásunkból szerezték egyetlen góljukat Németh Péter révén. A folytatásban sokkal higgadtabb és pontosabb játékot kell mutatni, hogy kilenc mérkőzés után végre sikerüljön megszerezni az értékes első pontokat.
 
A holnapi találkozó, ahogyan idén mindegyik, ismét ingyenesen tekinthető meg a helyszínen. A belépéshez csupán védettségi igazolvány, vagy applikáció, illetve érvényes személyazonosító igazolvány szükséges. Találkozzunk az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban és biztassuk együtt a fiatalokat!
 
Hajrá Titánok!