Balogh Bence újabb egy évig a Titánoknál

  • 2019.04.19. 13:00
  • Fehérvárav19

Balogh Bence a 2019/2020-as szezonban is a Fehérvári Titánok csapatában játszik.

Balogh Bence 1996-ban született Székesfehérváron és 2004-ben a koronázóvárosban kezdett jégkorongozni. Utánpótlás évei alatt serdülő, ifjúsági és junior korosztályban bajnoki címet ünnepelhetett és a 2015/2016-os szezonban mutatkozott be a felnőttek között. Az idei szezonban 39 mérkőzésen lépett jégre a Fehérvári Titánok színeiben, ezalatt 19 pontig jutott.
A mindössze 23 éves, ám már rutinosnak számító csatár a következőket mondta el a szerződés-hosszabbításról: „Úgy gondolom, hogy egy már igazán összeszokott és jó csapat tagja lehetek jövőre is, emellett pedig minden lehetőség adott arra itt Székesfehérváron, hogy fejlődni tudjak. Véleményem szerint a célok a következő szezonban hasonlóak lesznek, mint idén. Minél jobb helyezést szeretnénk elérni az alapszakaszban és bejutni a rájátszásba, ott pedig a lehető legtovább menetelni, illetve, hogy minél kiegyenlítettebb játékot produkáljunk az egész szezon során. Egyénileg az a célom, hogy a lehető legtöbbet fejlődjek és úgy gondolom, hogy a csapatot az alázatos, egyszerű és önfeláldozó játékkal tudom segíteni.”

Kiss Dávid, a Fehérvári titánok vezetőedzője így nyilatkozott a támadó szerződés-hosszabbításával kapcsolatban: „Bence egy olyan játékos, akinek kulcsszerepe lesz a következő évben, hiszen már rutinosnak számít ebben a fiatal gárdában, illetve a ligát is ismeri. Jó csapatjátékos, ami nálunk nagyon fontos és a játékintelligenciájának köszönhetően bármelyik sorban és bárkivel használható, jól terhelhető. Örülök neki, hogy folytathatjuk a közös munkát.”

Biztossá vált, hogy Hamvai Szilárd a következő szezonban nem lesz tagja a Fehérvári Titánok gárdájának. A 24 éves támadó 2001-ben kezdett jégkorongozni Dunaújvárosban és 2011-ben érkezett Székesfehérvárra. A felnőttek között a 2015/2016-os szezonban mutatkozott be, utánpótlás évei alatt öt bajnoki címet ünnepelhetett és négy világbajnokságon szerepelt. Az idei évadban 52 mérkőzésen lépett jégre a Fehérvári Titánok csapatában, ezalatt 12 pontig jutott. Hamvai Szilárdnak sok sikert kívánunk további pályafutásához!