Az Újpest a következő ellenfelünk

  • 2022.01.06. 10:35
  • Fehérvárav19

Szeretnénk megismételni a legutóbbi hazai bravúrt.

Pénteken 18:40-kor az UTE ellen folytatjuk az Erste Ligát. A találkozót élőben közvetíti az Erste Liga TV.
 
Az Újpest elleni első meccsünk idén kiválóan sikerült. Október közepén Fehérváron egy végletekig szoros meccs 4:3-ra sikerült megverni őket büntetők után. Ambrus Csongor és Reiter Attila egyaránt duplázni tudott. Sajnos ez után a mérkőzés után nem sok örömünk akadt már, hiszen a Magyar Kupában és a bajnokságban is nagyarányú győzelmekkel vágott vissza az UTE. A Magyar Kupában 7:0-ra, az Erste Ligában pedig 7:1-re nyertek.
 
Ellenfelünk, ahogyan eddig minden találkozónk előtt, kiváló formában érkezik az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba. Jelenleg ötmeccses győzelmi szériában vannak, ezzel pedig egy ponttal lemaradva a Csíkszeredától a második helyen állnak. Legutóbb Dunaújvárosban léptek jégre, ahol simán nyertek 1:4-re. A csapat legponterősebb játékosa a 26 pontos Sam Coatta, illetve a csapat húzóembere egyértelműen Rajna Miklós 93,4%-os teljesítményével.
 
A Titánok legutóbb kedden léptek jégre az Erste Ligában, igencsak megfogyatkozva, hiszen a betegséghullám továbbra is sok játékosunkat döntött le. A Debrecen volt az ellenfél, akik szintén tartalékosak voltak, de így is 1:6-ra vertek meg minket. Az első két harmadban egyértelműen mi voltunk a jobb csapat, de a DEAC jó csapat létére kiválóan értékesítette a helyzeteit, ezzel pedig simán és újra nagy különbséggel szerezte meg a pontokat.
 
A meccsre, ahogyan egész szezonban, ingyenes a belépés, mindössze érvényes védettségi- és személyi igazolvány szükséges hozzá!
 
Hajrá Titánok!