Az Erste Liga bajnoka érkezik a Raktár utcába

  • 2021.10.28. 13:45
  • Fehérvárav19

Jelmezverseny is várja a Csíkszereda ellen kilátogató szurkolókat!

Erste Liga Halloween mérkőzés következik holnap, ahol a Titánok a Sportclub Csíkszeredát fogadják az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A 18:40-kor kezdődő találkozót élőben közvetíti az Erste Liga TV. A belépés továbbra is ingyenes, érvényes védettségi- és személyi igazolvánnyal.
 
A Csíkszereda magyarországi túrájának második állomása lesz a Titánok elleni találkozó, hiszen ma este még a Győri ETO ellen lép jégre holnapi ellenfelünk. Idei első meccsünket éppen a Szereda ellen játszottuk az Erste Ligában, akkor egy harmad jó játék után átléptek rajtunk sajnos. Veshutkin kapásgóljával megszereztük a vezetést és az első harmad után még döntetlen volt az állás. Ez után azonban részünkről nem érkezett komolyabb erőkifejtés, míg a hazaiak még ötször voltak eredményesek.
 
Ellenfelünk október 17-én játszott bajnokit, akkor otthon fogadták a DEAC együttesét. Egy szoros első harmad után, a másodikban négyszer voltak eredményesek, amivel nagyjából el is döntötték a mérkőzés sorsát. A végeredmény 6:3 lett. A Szereda cikkünk készültekor a második helyen állt a tabellán, két ponttal lemaradva az állovas Gyergyótól. A kanadai táblázaton Sofron István és David Stach vezeti a csapatot, mindkét játékos 12 meccsen 16 pontnál jár. (Sofron 9+7, Stach 8+8)
 
A Titánok első rendes játékidős győzelmüket is megszerezték a múlt hétvégén. Vasárnap mondhatni, hogy simán legyőzték a gyengélkedő DVTK-t. Csiszer, Lundin, Fekete, Jábor és Ambrus góljaival 1:5-re győztünk, miközben a kapuban Horváth Dominik első Erste Liga győzelmét érte el 97,9%-os teljesítményével. A feladat adott ismét, ezúttal viszont komolyabb ellenfél ellen.
 
A meccs az Erste Liga Halloweeni Hokihétvége sorozatban is szerepel. Csapatunk vár minden jelmezes szurkolót, akik a hazai kispad mögött elhelyezett háttér előtt tudnak fotózkodni és részt venni játékunkban. A beöltözők között csapatunk három játékosa értékes ajándékokat sorsol ki a jövő hét folyamán! Érdemes tehát beöltözve érkezni holnap!
 
Hajrá Titánok!