Artyom Tkachenko csatlakozik a Titánok keretéhez

  • 2021.10.01. 12:00
  • Fehérvárav19

Fiatal orosz védőt szerződtettünk a 2021/22-es szezonra.

A mai napon hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a védelem megerősítése érdekében Artyom Tkachenko érkezik a Titánok Erste Liga keretébe. A fiatal orosz játékos három évet töltött Magyarországon, előbb a Pesterzsébeti Farkasok majd az Újpest játékosaként.
 
„Anatoli Bogdanovval vettem fel a kapcsolatot, most pedig itt vagyok. Három évet játszottam Magyarországon, mindig jól éreztem magam itt és nem is volt kérdés, hogy visszatérek.” – mondta Artyom a Fehérvárra kerüléséről.
 
„Valóban ő vette fel velünk a kapcsolatot és elmondta, hogy nagyon szeretne itt játszani, mert hallott a rendszerünkről és a jelenlegi helyzetről. Azt gondolom, hogy számunkra ez egy jó dolog, ha egy hozzá hasonló fiatal játékos itt képzeli el a jövőjét, ez azt jelenti, hogy jól végezzük a munkánkat. Előző edzőitől pozitívumokat hallottunk, így úgy döntöttünk, hogy esélyt adunk neki. Termetes játékos, aki remekül korcsolyázik. Jól illeszkedik a szintén fiatal védelmünkbe.” – kommentálta Tkachenko leigazolását vezetőedzőnk, Anatoli Bogdanov.
 
Sok sikert csapatunkban Artyom!