A szintén nulla pontos DAB következik

  • 2021.10.09. 13:55
  • Fehérvárav19

Holnap 17:00-kor Dunaújvárosban lép jégre csapatunk.

Vasárnap este 17:00-kor a Dunaújvárosi Acélbikák vendége lesz a Titánok csapata, az Erste Liga újabb fordulójában. A meccset élőben közvetíti az Erste Liga TV.
 
Következő ellenfelünkkel idén már kétszer találkoztunk, egyszer Újvárosban, egyszer pedig Fehérváron. A szeptember 3-i felkészülési meccsen nagyon sima 0:5-ös győzelmet arattunk Ambrus, Nochta, Csiszer, Parragi és Dobmayer góljaival. A hazai meccsen 0:2-es előnybe került a DAB, de szépen dolgozva eltűnt a vendégek előnye. Ambrus és Rétfalvi visszahozták a meccsbe csapatunkat, de sajnos egy mérkőzés végi emberhátrányt nem sikerült kivédekezni, így 2:3-ra nyerte a meccset a megyei rivális.
 
A Dunaújváros eddig, hozzánk hasonlóan, nulla pontot szerzett a bajnokságban, viszont hozzánk képest 14 góllal kaptak többet, így utolsó helyen állnak a tabellán. A lejátszott kilenc találkozóból mindet elveszítették. Az Újváros legponterősebb játékosa Németh Péter 3+3 egységgel.
 
A Titánok legutóbb pénteken, Győrben lépett jégre az Erste Ligában. Az első harmadban három gólt lőtt a hazai csapat, amit a második harmadban kiegyenlítettek a Titánok, majd a harmadikban ismét háromszor volt eredményes az ETO. A 6:3-ra végződő meccsen részünkről Dézsi és Jábor első Erste Ligás gólját szerezte, illetve Reiter is betalált.
 
Hajrá Titánok!