A MAC ellen zárjuk a hazai hetet

  • 2021.10.02. 11:42
  • Fehérvárav19

Az M4 Sport+ is közvetíti a ma délutáni mérkőzésünket.

Ma 14:15-kor a MAC HKB Újbudát látjuk vendégül az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban az Erste Liga újabb fordulójában. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.
 
Ez lesz az első meccsünk a 2018-as bajnok ellen ebben az idényben, akik eddig négy mérkőzés után négy győzelemmel állnak. A harmadik helyen tanyázó ellenfelünk az első fordulóban 3:2-re nyert a DEAC ellen hosszabbításban, majd rendes játékidőben a DVTK-t múlta felül. Ez után következett egy büntetőkkel megnyert rangadó a Ferencváros ellen, legutóbb pedig a 3:7-re verték a DEAC-ot idegenben.
 
A nyáron komoly nevek távoztak a fővárosiaktól, többek között Brance Orbán, Sofron István vagy éppen Terbócs István. A kiesett pontokat főleg légiósokkal szeretnék pótolni, így érkezett: Jakub Izacky, Marc Stevens, Trevor Gooch, Mirko Djumic és Kaden Varga, a magyarok közül pedig Keegan Dansereau, Tóth Richárd és Tóth Gergely játszik a MAC-ban idén.
 
A Titánok tegnap a Brassót fogadták hazai jégen, de sok örömet nem leltek a végeredményben. A sárgák átgyalogoltak a hiányos kerettel felálló csapatunkon és a dunaújvárosi 12 után, most 8 gólt szereztek, miközben a Titánok nem találtak be.
 
A belépés a mai találkozóra, ahogyan az egész idényben, ismét ingyenes, feltéve, ha a szurkoló rendelkezik érvényes védettségi- és személyi igazolvánnyal.
 
Hajrá Titánok!