A hetedik Brassó ellen lépünk jégre holnap

  • 2021.09.30. 14:00
  • Fehérvárav19

Ellenfelünk magyar túrjának második állomása leszünk.

Pénteken 17:00-kor a Corona Brasov Wolves lesz a Titánok ellenfele az Erste Liga aktuális fordulójában. A találkozót az Erste Liga TV közvetíti élőben, azonban a szeptemberi ingyenes időszak lejártával holnaptól már 2 EUR áron. A belépés ingyenes!
 
A Brassóval a szezonnyitó erdélyi túránkon már találkoztunk idén. A meccsen egyenlő ellenfelei voltunk egy erős csapatnak, akik a győzelmet főleg a második harmadban mutatott 10 perces rövidzárlatunknak köszönhetik. A vezetést Valchar szerezte meg a Brassónak, majd Hunt duplázta az előnyt. A harmad vége előtt Németh háttal a kapunak szépített. A második játékrészben ismét kettőre növelte az előnyt a hazai csapat, de Veshutkin ismét szépített. Innentől kezdődött a lejtmenet, hiszen a kezdőkorongbedobásból már gólt is szereztek, majd ismét betaláltak egy perc múlva. Öt másodperccel a harmad vége előtt büntetőből betaláltak ismét 6:2-vel várva az utolsó 20 percet. Ott sokkal agresszívebben teljesítettünk, meg is nyertük a harmadot 1:2-re Veshutkin és Parragi góljaival. A végén 7:4-re kikaptunk, de a csapat remekül teljesített.
 
Ellenfelünk három meccsen van túl, ebből kettőt meg is nyert, egyet pedig büntetők után bukott el. A győzelmeket a Titánok, illetve a Dunaújváros ellen szerezték, az Újpest ellen pedig büntetőkkel maradtak alul. Brock Trotter és Radim Valchar egyaránt 9 pontot szereztek eddig, előbbi 4+5, utóbbi pedig 3+6 elosztásban. Ma este kezdi meg 4 meccsen magyar túráját a Brassó, 18:00-kor a DAB ellen.
 
A Titánok legutóbb kedden léptek jégre a DEAC ellen. Ez volt az első hazai mérkőzésünk, de sajnos vereséggel végződött. A 2:7-es végeredményű találkozón Lundin és Keceli szerezték a góljainkat.
A pénteki meccsen még nem léphet jégre Németh Kristóf, akit a Győrben elkövetett ütközése után tiltottak el két mérkőzésre.
 
A Titánok minden hazai Erste Liga találkozója ingyenesen tekinthető meg a helyszínen, ahogyan azt EBBEN A CIKKBEN is jeleztük. Gyertek el minél többet és biztassátok a fiatalokat!
 
Hajrá Titánok!