A Győrt fogadjuk a C pályán

  • 2021.08.18. 09:20
  • Fehérvárav19

Ma este 19:15-kor, első felkészülési találkozóját játsza a Titánok.

A Vasasból alakuló Győri ETO HC lesz a Titánok első ellenfele éles felkészülési mérkőzésen, ma este 19:15-kor. A találkozót IDE KATTINTVA követhetik élőben!
 
A győriek július 29-én robbantották a bombát, miszerint a Vasassal együttműködve indítják csapatukat az Erste Ligában. A csapat szakmai munkáját  a 227-szeres válogatott Ladányi Balázs és a 98-szoros válogatott Szuper Levente irányítja majd. Előbbi egyben az együttes vezetőedzője is lesz, az ő munkáját pedig Revák Zoltán segíti majd.
 
Ellenfelünk már kihirdette keretét az előttünk álló szezonra, amelyben a tavaly még a Titánokat erősítő Madácsi Benedek, Vas Márk és Dézsi Bence is szerepel. Az ETO-nak szintén ez lesz az első meccse.
 
A Titánok vezetőedzője Anatoli Bogdanov a mérkőzés előtt azt mondta: "A meccsnap mindig ünnep a játékosnak. Számomra az utolsó ilyen november 28-án volt, de a srácok nagy részének szintén hosszú volt az utolsó rendes jégrelépés óta eltelt idő. Azt remélem a holnapi mérkőzéstől, hogy jó energiaszinttel játsszunk, néhol nagyobb sebességel, mint logikával. Fontos, hogy új információkat szerezzünk a fiatalokról és a próbajátékosokról. Összességében azt szeretném viszontlátni a Győr ellen, amit az utóbbi pár hétben gyakoroltunk."
 
A srácok keményen edzettek az elmúlt hetekben, most pedig bizonyítási lehetőséget kapnak a jégen is. A találkozót sajnos közvetíteni nem fogjuk, de részletes tudósítással jelentkezünk csütörtök délelőtt.
 
Hajrá Titánok!