A Győr ellen gyarapíthatjuk pontjainkat

  • 2021.10.15. 17:00
  • Fehérvárav19

Erste Liga Matiné keretein belül játszunk az ETO-val Zalaegerszegen.

Holnap 14:15-kor az UNI Győr ETO HC ellen folytatjuk az Erste Ligát, ráadásul Zalaegerszegen az Erste Liga Matiné keretein belül. A meccset élőben közvetíti az M4 Sport+.
 
Idén már sokadszorra találkozunk a Győrrel, hiszen két nyári felkészülési meccs mellett, már a bajnokságban is összemértük erőinket kétszer. Eddig sajnos egy mérkőzés kivételével csak szoros vereségig jutottunk ellenük. A felkészülés alatt 2:3-ra és 4:0-ra kaptunk ki, míg a bajnokságban egy 2:1-es győri vereség után, legutóbb 6:3-ra maradtunk alul.
 
Ellenfelünk eddig kilenc pontot gyűjtött, a két ellenünk szerzett győzelmen kívül a Dunaújvárost tudták megverni. Mindemellett ötször szenvedtek vereséget. Legutóbb október 10-én léptek jégre, amikor otthon fogadták a MAC együttesét. A fővárosiak simán nyerték meg a találkozót és vitték el a pontokat a NEMAK Jégcsarnokból. Az ETO legponterősebb játékosa továbbra is Czakó Barna, aki nyolc meccsen hét pontnál jár.
 
A Titánok tegnap az Újpest ellen megszerezték első pontjaikat, miután egy 3:3-as rendes játékidő után büntetőkkel győzték le a lilákat 4:3-ra. A Fehérvári gólokat Ambrus és Reiter szerezték. A Győr ellen mindenképpen a további pontszerzés lehet a célja fiatal csapatunknak.
 
Az Erste Liga Matiné egy remek családi program minden jégkorong kedvelőnek. Zalaegerszeg első elsőosztályú mérkőzése előtt és után is rengeteg program várja a kilátogatókat. Gyertek el minél többen, érezzétek jól magatokat és szurkoljatok a Titánoknak!
 
Hajrá Titánok!