A Ferencváros a következő ellenfelünk

  • 2021.10.30. 16:00
  • Fehérvárav19

A találkozót élőben közvetíti az M4 Sport+!

Vasárnap 14:05-kor az FTC-Telekom ellenfeleiként lépnek jégre a Titánok az Erste Ligában. A meccset a Brassó elmaradó mérkőzése helyett közvetíti az M4 Sport+.
 
A Fradi jelenleg a 3. helyen áll az Erste Ligában nyolc győzelemmel, valamint egy hosszabbítás utáni és egy rendes játékidős vereséggel. Ellenfelünk utoljára október 17-én játszott bajnokit, hiszen utána a Kontinentális Kupában kellett bizonyítani. Azon a találkozón a Brassót ütötte ki idegenben 0:4-re. A zöld-fehérek legponterősebb játékosa a finn Rasmus Kulmala, aki eddig 11 meccsen 17 pontnál jár.
 
A Kontinentális Kupában harmadik helyen végzett csoportjában az FTC, miután először 8:1-re nyert az észt Tartu Valk ellen, majd kikapott 1:4-re a Szokol Kijevtől, a záró fordulóban pedig 1:3-ra verték az Olimp/Venta csapatát. A továbbjutást sajnos nem sikerült megszerezni, így idén ennyi volt a Kontinentális Kupa menetelés a Fradi számára.
 
Hat új játékossal erősítette meg keretét a nyáron a Ferencváros. Érkezett Juha Tamminen, Cody Fowley, Lukas Bohunicky, Josh McFadden, Seregély Máté és Komáromy Botong. A távozók oldalán hosszabb picit a lista: Tóth Richárd, Sági Martin, Németh Attila, Justin Hodgman, Tóth Gergely, Mitch Versteeg és Keaton Ellerby is új klubot keresett magának.
 
A Titánok legutóbb a Csíkszeredát fogadták hazai pályán, tegnap. A meccs remekül kezdődött, sikerült megszerezni a vezetést, de utána a szerencsétlen gólok megpecsételték a sorsunkat. A fiatalok nem adták fel, megnyerték az utolsó harmadot és végül gólgazdag találkozón 4:8-ra győzött a vendég együttes.
 
Hajrá Titánok!