A DEAC ellen kezdjük a hazai meccsdömpinget

  • 2022.01.03. 13:00
  • Fehérvárav19

Negyedik összecsapásunkra készülünk a Debrecennel, pontot viszont még nem sikerült szerezni.

Kedden 18:40-kor a DEAC látogat az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba az Erste Liga első újévi fordulójában. A meccset élőben közvetíti az Erste Liga TV.
 
Negyedik alkalommal fogunk találkozni holnap a Debrecennel, amivel le is zárul a csapatok közötti párharc. Sajnos az eddigi három meccsen nem sikerült pontot szereznünk ellenük, sőt, komolyabb vereségekbe is beleszaladtunk idegenben. Szeptemberben első hazai mérkőzésünkön 2:7-re győzött a DEAC, majd október végén 6:2 lett a végeredmény idegenben. December elején egy katasztrofális első harmad után 7:0-val küldtek minket haza. Remélhetőleg a holnapi mérkőzés szorosabbnak ígérkezik.
 
A Debrecen jelenleg hetedik a bajnokságban és remek formában jégkorongoznak, amit mi más is mutatna jobban, mint hogy öt meccses pontszerző szériában vannak. Az utóbbi öt jégre lépésük alkalmával legyőzték a DVTK-t, majd hosszabbításban kaptak ki az Újpesttől, illetve szintén hosszabbításban győzték le a MAC együttesét. Az utóbbi két összecsapását a Győr és a DVTK ellen is rendes játékidőben húzta be ellenfelünk. Eddig 29 mérkőzésen van túl a DEAC, amiből 11 rendes játékidős siker született, kétszer hosszabbítás után gyűjtötték be a pontokat, illetve háromszor hosszabbítás után, tizenháromszor pedig rendes játékidőben kaptak ki. A csapat legjobb pontszerzője Rastislav Spirko, aki eddig 12+22 egységet gyűjtött.
 
A Titánok felemásan zárták az óévet, hiszen 23-án a karácsonyi meccsen legyőzték a rivális DAB-ot, de az ünnepek között előbb a DVTK-tól, majd a Ferencvárostól is kikaptak. A csapaton betegség hullám söpört végig, sok fiatallal kellett felállnunk az utóbbi mérkőzéseken. A helyzeten nem segít, hogy Fekete Alex kétmeccses eltiltást kapott a legutóbbi jégre lépése alkalmával, így a DEAC és a DVTK ellen sem lesz bevethető.
 
A mérkőzés látogatása ingyenes, ahogyan az egész szezonban. A belépéshez érvényes személyi- és védettségi igazolvány bemutatása szükséges! Gyertek és szurkoljatok a Titánoknak!
 
Hajrá Titánok!