A DAB ellen folytatjuk a felkészülést

  • 2021.09.02. 11:00
  • Fehérvárav19

Dunaújvárosba utazik a Titánok holnap délután.

Pénteken 16:30-kor a Dunaújvárosi Acélbikák ellen játszik felkészülési mérkőzést a Fehérvári Titánok. Csapatunknak ez lesz a harmadik edzőmeccse, miután az első kettőt a Győr és a Debrecen ellen szoros csatákban elbukta.
 
Ellenfelünk is túl van két felkészülési mérkőzésen. Az elsőt az UTE ellen vívta, Budapesten, és bár az első bekapott gól után sikerült egyenlíteniük, végül az Újpest nagyon simán győzött. A végeredmény 8:1 lett. Második találkozójukra a Gyergyó érkezett Újvárosba, éppen tegnap. Sokkal több sikerélményük most sem volt, hiszen a légiósai nélkül felálló ellenfél ismét nyolcszor köszönt be, a végül 3:8-ra végződő összecsapáson.
 
A Titánok eddig a Győrrel és a Debrecennel meccseltek, mindkétszer szoros vereséget szenvedtek. A Győrt az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok „C” pályáján fogadták. A fiatalok mindent beleadtak de 2:3-ra alulmaradtak. A Debrecen ellen 50 percig döntetlen álláson tartva a Magyar Kupa győztest, 2 másodperccel az utolsó dudaszó előtt vette át a vezetést a DEAC, így győzve 5:4-re. Mindezek bíztatóan hatnak az előttünk álló összecsapásra.
 
Anatoli Bogdanovot is megkérdeztük a mérkőzés előtti várakozásairól: „Kissé felemás hetünk volt, hiszen sok játékos vett részt válogatott összetartáson, emiatt pedig rengeteg junior korú játékos edzett velünk ezen a héten. A Dunaújváros elleni összecsapás egy jó platform lesz arra, hogy a fiatalok megmutassák mire képesek, és kicsit felrázzák a sorainkat.”
 
A mérkőzés közvetítéséről később kapunk tájékoztatást a Dunaújvárostól, természetesen azzal az információval bővítjük ezt a cikket!