Vincze Gergő újabb két évig kék-fehérben

  • 2020.07.17. 09:00
  • Fehérvárav19

A 21 éves támadó a következő két szezonban is a Fehérvári Titánok csapatát erősíti.

Vincze Gergő 1999-ben született Székesfehérváron és itt is kezdett el jégkorongozni. Utánpótlás évei alatt minden szezonban bajnoki címet ünnepelhetett, a felnőttek között a 2017/2018-as idényben mutatkozott be. 

Vincze Gergő a következőket mondta el a szerződés aláírását követően: „Már a tavalyi szezon végén eldöntöttem, hogy Fehérváron szeretnék maradni. Úgy érzem, a Titánokban lesz lehetőségem arra, hogy a lehető legtöbb játékidőt kapjam és meghatározó tagja legyek a csapatnak két éven keresztül, utána pedig akár több lehetőség is megnyílhat előttem.”

A 21 éves támadó beszélt a céljairól, majd arról is szót ejtett, hogy hogyan készül a szezonra: „Egyéni céljaim minden évben ugyanazok: a legtöbbet fejlődni. Ismerem a hiányosságaimat, ezeken dolgozok és azon leszek, hogy mihamarabb kijavítsam ezeket. A csapattal véleményem szerint a playoff az első cél, utána pedig maximálisan elégedett lennék, ha egy kört tovább tudnánk menni, aztán már bármi lehetséges. A karantén alatti időszak mindenki számára nagyon nehéz volt, én is otthon edzettem egy nagyon jégkorong-specifikus program alapján. Szerencsére most már együtt készülünk a srácokkal, nem csak szárazon, hanem jégen is.”

A Fehérvári Titánok csapatában a következő játékosok rendelkeznek szerződéssel a 2020/2021-es szezonra:
Kapusok: Gyenes Dávid, Szeles Martin, Horváth Dominik
Hátvédek: Vas Márk, Erdély Botond, Horváth Milán, Dobmayer Dominik, Kóger Balázs
Támadók: Vincze Gergő, Péter Andor, Madácsi Benedek, Balogh Bence, Nagy Ákos, Császár Hunor, Dézsi Bence, Almási Márk, Kovács Alex, Rétfalvi Kristóf, Ambrus Gergő