Simán győzött a DEAC Győrben a Titánok ellen

  • 2020.12.28. 00:12
  • Fehérvárav19

Két nap alatt második mérkőzésüket is elvesztették a Titánok. Az UTE után a DEAC-tól már hazai pályán kaptak ki a Nemak Jégcsarnokban.

Már a kezdő korongbedobástól a vendégek irányították a mérkőzést, gyorsan érkezett is az első találat, Vokla Roland volt eredményes (0-1), majd egy perccel később Molnár Dávid is betalált (0-2). A második kapott gól után háromszor is játszhattak emberelőnyben a Titánok, hiába akadtak helyzetek, nem sikerült a szépítés, Hetényi Zoltán kiválóan tartotta csapatát.  

A második harmadból hat perc telt el, amikor Dalecky passzából Novotny 0-3-ra alakította az eredményt. Mindkét csapat komolyabb tempóra kapcsolt, oda-vissza játék folyt a jégen, több helyzettel a hazai és a vendégkapu előtt. Ahogy a DEAC-nál Hetényi, úgy a vendéglátó kapujában Szeles is bravúros védéseket mutatott be. A középső etap vége egyértelműen a hajdúságiaké volt, Dalecky előbb egyenlő létszámnál (0-4), majd emberelőnyben is betalált (0-5).

Harcosabb Titánok érkeztek az utolsó 20 percre, nagy volt a forgalom Hetényi kapujánál, ráadásul Szűcs kisbüntetése nyomán ismét előnyben is támadhattak Császárék, de hiába. A lendületet ismét Dalecky törte meg, aki saját maga harmadik, csapata hatodik találatát megszerezve növelte hatra a különbséget (0-6). Mindkét csapaton látszott az előző napi mérkőzés, de a DEAC a szombati győzelem után magabiztosabban játszott. Az 50. percben Kovács ütközött Mazzaggal, a sípszó után Sándor torolta meg a szabálytalanságot, így egyenlő létszámmal folytatódott a találkozó. Felváltva érkeztek ezután a kiállítások, a Titánok hajtottak a becsületgólért, de a fizikai játék és a szabálytalanságok domináltak. Sándort küldte ki ismételten a büntetőpadra a Varjú-Gangel játékvezetőpáros, ezúttal 2+2+10 perces büntetést kapott a vendégek hátvédje, így az utolsó 3 percet emberelőnyben játszották a Titánok, de meddő maradt a fiatalok előnyös játéka. Hetényiék kapott gól nélkül indultak haza Győrből.