Mesternégyes Lewis módra

  • 2018.10.09. 11:00
  • Fehérvárav19

Jack Lewis négy góllal járult hozzá a Gyergyószentmiklós elleni győzelemhez. Ő számolt be eddigi élményeiről és a csapatban betöltött szerepéről.

Hogy érzed magad a mesternégyes után?

Mindig nagyon jó érzés feliratkozni a góllövő listára és hozzásegíteni a csapatot a három pont begyűjtéséhez. Persze, a csapattársaim nagyon megkönnyítették a dolgomat, és a góljaim többségénél szimplán csak bele kellett érnem a korongba az ellenfél kapuja előtt. Kifejezetten örülök, hogy 3-0-ás hátrányból vissza tudtunk jönni és idegenben is nyerni tudtunk. Nagy erőfeszítéseket tett a csapat ezért a győzelemért.

Milyen volt az erdélyi túra?

Az eddig év egyik legjobb hétvégéje volt! Nagyon élveztem a lovaglást és egy szép kis házikóban is voltunk. Jó volt a csapattal időt tölteni a jégpályán kívül is, és a jó hangulatot Péter Andornak, a családjának és a barátainak köszönhetjük, akik megszervezték nekünk a programot. Nagyon várom, hogy visszatérjünk még a 12 órás buszút ellenére is.

Milyen érzés légiósként a csapat egyik kulcsjátékosának lenni?

Természetesen örülök, hogy hozzájárulhatok a csapat sikereihez és segíthetek abban, hogy minél több győzelmet tudjunk begyűjteni. Fiatal csapatunk van, de úgy érzem, hogy minden mérkőzéssel egyre jobbak leszünk, és izgalmas lesz látni, hogy meddig juthatunk el a szezon végéig.

Milyen a székesfehérvári élet? Mik azok a dolgok, amik a legjobban tetszenek a városban?

Eddig nagyon szeretek Székesfehérváron élni. Kifejezetten szeretek a belvárosban sétálni és enni a finom magyar ételekből. Nagyon sok olyan hely van a város közelében, ahol jól el lehet tölteni az időt. Úgy érzem, hogy a csapat, a menedzsment és a szurkolók is befogadtak, és várom, hogy milyen izgalmakat tartogat a szezon hátralevő része itt.

Tekintse meg Jack Lewis mesternégyesét itt!