Kezdődik!

  • 2020.10.12. 13:42
  • Fehérvárav19

A Titánok is megkezdik szereplésüket az Erste Liga idei évadában, kezdésként rögtön a Csíkszeredával néznek farkasszemet.

Nehéz időszakon van túl a Titánok együttese, hiszen az elmúlt hetekben korántsem alakult ideálisan a járványügyi helyzet a csapatban. Szerencsére mindez már a múlté, hiszen október 12-én, hétfőn 18 órától a Nemak Jégcsarnokban, Győrben debütálhat Kasper Vuorinen együttese az idei évadban. Nem is akármilyen hétnek néznek elébe a fiatalok, hiszen kedden a Brassó, csütörtökön pedig a Gyergyói HK vendégeskedik Győrben, vasárnap pedig az Újpesthez látogatnak Baloghék.

Videónkban a főszereplők beszélnek az elmúlt időszakról és az előttük álló feladatokról.

Az Eventim hálózatán keresztül családbarát jegy vásárolható, amely 2 felnőtt és 2 gyermek belépésére jogosít. A családbarát jegy nem csupán kedvezményes árú, de tartalmazza a mérkőzés ideje alatt a jégcsarnokban kialakított játszósarok használatát, továbbá a gyermekfelügyeletet! Ráadásként pedig a 6 év feletti gyermekeknek a mérkőzés ideje alatt ingyenes korcsolya oktatást tartunk a kispályán!

Ugye, hogy jól hangzik? Jegyekért katt IDE!

6 éves kor alatt a belépés a találkozókra ingyenes! 6 és 14 éves kor közöttieknek is csupán 600.- Ft. A családbarát jegy mellé megvásárolható kiegészítő gyermekjegy pedig mindössze 500.-Ft. További információk: ITT!

Ne feledjétek: maszk használata kötelező, jegyrendelés pedig csak és kizárólag online! Vigyázzunk egymásra!

Belépési információk elérhetők ITT!