Három pont a cél a Hokiklub ellen

  • 2018.10.29. 09:00
  • Fehérvárav19

A HKB érkezik hétfő este a Raktár utcába. A találkozó csapatunk Youtube csatornáján élőben nézhető.

Az összecsapás 18:30-kor kezdődik és IDE KATTINTVA élőben nézhető.

Utolsó négy mérkőzését elvesztette a Hokiklub, Újpesten egy szoros mérkőzésen 5-4-es hazai siker született, a Csíkszereda 1-3-ra, a Brassó 2-7-re, a DAB pedig 5-8 nyert a Tüskecsarnokban, így a közelmúltban hazai pályán nem remekeltek Orbánék. Idegenbeli formája sem kiemelkedő a HKB-nak, hiszen csak egyszer tudtak nyerni ellenfeleik otthonában a Vasassal szemben, tehát mindenképpen pontokért utazik Székesfehérvárra a ligaújonc. 

Nem alakult jól a Titánok utóbbi erdélyi túrája, hiszen a Gyergyó és a Brassó otthonában is vereséget szenvedtek, viszont Fehérváron már 7-2-re nyertek Mihály Árpádékkal szemben. Pénteken Újpesten vendégszerepelt Kiss Dávid legénysége, ám egy izgalmas mérkőzés végén a hosszabbításban a liláké lett a bónuszpont. Csapatunk a lövési statisztikákat tekintve a második a ligában 13.07%-kal, ezt a számot növelnék tovább Bennették hétfő este.

A HKB 8 ponttal tizedik, míg a fehérváriak 20 ponttal hetedik pozíciót foglalják el a tabellán. A két csapat idén kétszer lépett jégre egymás ellen, a szezonnyitón hosszabbításban nyertek Lewisék, szeptember végén viszont már rendes játékidőben győzedelmeskedtek a Titánok. 

A találkozó előtt Kiss Patrik, valamint Kiss Dávid latolgatta az esélyeket:


Az összecsapás 18:30-kor kezdődik és IDE KATTINTVA élőben nézhető.