Fehérváron folytatódik a küzdelem

  • 2018.02.26. 08:34
  • Fehérvárav19

A DVTK Jegesmedvék nem hibáztak hazai pályán, így 2:0-ra vezetnek az Erste Liga negyeddöntőjében. A Titánoknak ma és holnap este hazai pályán zárkózhatnak fel.

A két alakulat múlt hét csütörtökön csapott össze először a rájátszásban Miskolcon, ahol 4:0-ás hazai siker született. Bár az első harmadban egygólos előnyre tettek szert a Jegesmedvék, a fehérváriak a második etapban megdolgoztatták a címvédőt, azonban a harmadik játékrészben már miskolci fölény érvényesült, így nagyarányú győzelmet arattak a pirosmezesek. Másnap már könnyebb dolga volt a DVTK-nak, hiszen gyakorlatilag az első percekben eldöntötték a találkozót, és a mérkőzés végét jelző dudaszó után 7-1-et mutatott az eredményjelző. Kóger István így vélekedett a pénteki találkozó után: „Úgy gondolom, hogy a csütörtöki mérkőzés után a miskolciak azt tervezték, hogy erőteljesen fognak kezdeni, és ezt véghez is vitték. Nagyon agresszíven letámadtak, elvették a területeket, mi pedig erre nem tudtunk reagálni, és tulajdonképpen hat perc alatt eldöntötték a mérkőzést. Egy-két lecsorgó korognál szerencséjük is volt, de ezért kőkeményen megdolgoztak. Igyekszünk tanulni ebből a két mérkőzésből, de a playoffban az a szép, hogy nem számít a gólkülönbség, csak a végeredmény. Természetesen hétfőn keményen odatesszük magunkat, és megpróbálunk mérkőzéseket nyerni” - mondta a szakember.

Ma azonban folytatódik a küzdelem, és a fiatal fehérvári csapatnak hazai közönség előtt nyílik lehetősége javítani. A Titánok vezetőedzője így nyilatkozott a negyeddöntő-párharc harmadik felvonása előtt:

A találkozó 18:30-kor kezdődik, és élőben nézhető a Fehérvár Médiacentrum Youtube csatornáján.