Csíkszereda a túra első állomása

  • 2018.10.05. 09:00
  • Fehérvárav19

Péntek este a listavezető Csíkszereda ellen lép jégre a Fehérvári Titánok együttese.

A Fehérvári Titánok csapata -a szezonban először- Erdélyben túrázik a hétvégén, ahol két mérkőzést játszanak majd az Erste Liga következő fordulóiban. Pénteken a tabellaelső Csíkszereda, vasárnap pedig a ligaújonc Gyergyószentmiklós együttese lesz az ellenfél. A pénteki mérkőzés magyarországi idő szerint 17:30-kor kezdődik. 

Kiss Dávid gárdájának nem lesz könnyű dolga a Csíkszereda elleni meccsen, hiszen az erdélyi együttes eddigi kilenc mérkőzéséből egy kivétellel mindegyiken jobbnak bizonyult ellenfelénél. A legutóbbi összecsapást a hónap első napján vívták az FTC Telekom ellen, ahol megtört a győzelmi széria és négygólos vereséget szenvedtek a budapesti együttes otthonában. 

A Fehérvári Titánok és a Csíkszereda második mérkőzésüket játsszák péntek este egymás ellen az Erste Liga idei szezonjában. Az előző összecsapáson Leo Gudas együttese bizonyult jobbnak, négygólos győzelem után hazavitték a három pontot a Raktár utcából, így Kiss Dávid alakulatának van miért visszavágnia az erdélyi túra első állomásán. A fehérvári gárda eddigi hét mérkőzéséből hármat megnyert, négyen pedig vereséget szenvedett, így egy csíkszeredai győzelemmel javíthatnak a mérlegen.

Videónkban Kiss Dávid vezetőedző, és Kiss Patrik, az együttes támadója beszélnek az előttük álló mérkőzésről: