Colin Campbell a hét játékosa

  • 2020.01.30. 15:58
  • Fehérvárav19
A Fehérvári Titánok remekül kezdték a középszakaszt, így vezetik az alsóházat. A három győzelemből négy góllal és három assziszttal vette ki a részét Colin Campbell, így a kanadai csatár a hét legjobbja.

Colin Campbell 1993-ban született a kanadai Batesmanben. Utánpótlás évei nagy részét az MJAHL-ben töltötte, ahol majdnem minden szezonban pont/meccs mutatóval zárt. Az utolsó szezonban a Yarmouth Mariners csapatkapitánya volt. Ezt követően öt szezont a Nipissing Universityben játszott az egyetemi ligában.

A Fehérvári Titánok három győzelemmel kezdte a középszakaszt. Mi a jó forma titka?
Az, hogy nem bonyolítjuk túl a játékot és ragaszkodunk a megbeszélt taktikához. A kemény munkával és a helyesen végzett kis dolgokkal érünk el sikereket.

Mi kellett ahhoz, hogy meg tudjátok nyerni az UTE elleni fordulatos meccset?
Élvezetes volt ilyen mérkőzésen játszani. Uralni tudtuk az érzelmeinket a meccs alatt, így koncentráltak maradtunk és ez segített minket a győzelemhez.

Egyre több gólt szerzel. Mi a legfontosabb eleme a javuló formának?
Már nem gondolom túl a meccseket, az egyszerűségre törekszem és arra, hogy elkezdtem élvezni, amit csinálok. Egyszerűbb úgy játszani, ha jól érzed magad, és hagyod, hogy a dolgok természetesen történjenek.

Hogyan jött a fehérvári lehetőség az előző nyáron?
Az ügynököm keresett meg azzal, hogy lehetőség van Fehérváron szerepelni. Csupa jó dolgot hallottam a klubról és a városról is, így könnyű volt dönteni.

Mik a benyomásaid az Erste Ligáról?
Nem tudtam, mit várjak, mert egész életemben Kanadában játszottam, de a hoki nagyon gyors és kompetitív itt.

Mi lepett meg leginkább Magyarországon?
Sok meglepetés ért, más, mint ahonnan származom, de nagyszerű tapasztalatokat szerzek és egy szép országban élhetek.

Rengeteg fiatal van a keretben. Hogyan tudod őket segíteni?
Az a fontos, hogy dolgozzanak keményen és tanuljanak a hibáikból. A karrierem során én a legértékesebb leckéket a saját hibáimból tanultam meg.

Mely területeken kell a csapatnak javulnia?
Koncentráltnak kell maradnunk. Jó hokit játszunk, így azt kell folytatni, ami sikeressé tett minket és továbbra is keményen kell dolgozunk.

Mik a céljaid a következő meccsekre?
A lehető legjobban játszani és a lehető legtöbb győzelmet begyűjteni.