Az ötödik helyezett Gyergyó érkezik

  • 2021.12.01. 09:56
  • Fehérvárav19

A találkozót az Erste Liga TV élőben közvetíti.

Csütörtökön 17:00-kor a Gyergyói HK ellen lépünk jégre az Erste Ligában, Székesfehérváron. A meccset élőben közvetíti az Erste Liga TV.
 
A Gyergyóval idén már találkoztunk egyszer, rögtön a második fordulóban idegenben. A hazaiak az első harmadban eldöntötték a találkozó kimenetelét, hiszen 4:0-ra elhúztak 20 perc után. A másodikban sikerült szépítenünk Németh Kristóf góljával, de a henger nem állt meg és végül 9:1-es vereséget szenvedtünk.
 
Ellenfelünk jelenleg ötödik helyen áll a tabellán, 11 rendes játékidős és 3 hosszabbítás utáni győzelemmel, valamint 5 vereséggel. Az utóbbi három forduló felemásra sikeredett számukra, hiszen hazai pályán 2:6-ra kikaptak a MAC-tól, majd 4:2-re megverték a Győrt, de négy nap múlva a nagy rangadón 4:5-re alul maradtak a Csíkszeredával szemben. Mindezek ellenére 39 pontjával tapad az élmezőnyre a Gyergyó, előtte pontazonossággal a MAC található, de a harmadik FTC-hez képest is csak 3 pont az elmaradásuk. A csapat, és egyben a liga, legponterősebb játékosa Bodó Christopher, aki 17 meccsen 17+22-vel áll.
 
A Titánok legutóbb Dunaújvárosban szerepeltek a ligában, még november 19-én. Egy katasztrofális első harmadban mutatott teljesítmény után 5:0-ra húzott el a DAB, amellyel el is döntötte a meccset. Ambrus Csongor góljával szépítettünk, de ez nem volt elég és másodszorra is kikaptunk a közvetlen riválisunktól. A vége 9:1-es vereség lett.
 
Hosszú idő után újra hazai jégen játszunk az Erste Ligában, látványos mérkőzésre van kilátás. Gyertek ki minél többen az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba és buzdítsátok a fiatalokat!
 
Hajrá Titánok!