A rájátszás a tét

  • 2018.02.10. 16:24
  • Fehérvárav19

Az utolsó középszakasz mérkőzésen a Vienna Capitals farmcsapatával mérkőznek meg a Titánok. Mivel péntek este a Ferencváros kikapott a bécsiektől, így két gárda ugyanannyi ponttal várja a mindent eldöntő meccset.

A Vienna Capitals a középszakaszban két meccsen tudott nyerni a Csíkszereda és a Ferencváros ellen, így továbbra is versenyben vannak a play off-ba jutásért. Ugyanúgy két győzelem és hat vereség a mérleg a Fehérvári Titánok számára is, tehát nagyon fontos három pontért szállnak harcba az alakulatok. A hazaiak 15 gólt lőttek, és 31 gólt kaptak a rájátszás előtti időszakban, míg a vendégek, -5-ös mutatóval vágnak neki a holnapi párharcnak.

Kóger István csapatát eddig egyszer sem tudta legyőzni a bécsi fiókcsapat. A Capitals az első összecsapáson járt a legközelebb a győzelemhez, ahol 6-5-ös fehérvári siker született, ám azóta mindig három vagy annál több gól volt a csapatok közötti különbség, így mindenképp a vendégek számítanak esélyesebbnek, igaz a hazaiak több csapatot is meg tudtak lepni a középszakaszban. 

A fontos összecsapás előtt Kóger István elemezte az osztrák alakulatot.