A Gyergyói HK ellen kezdenek

  • 2020.10.15. 10:14
  • Fehérvárav19

A Titánok csütörtökön 18:30-kor megkezdik szereplésüket az Erste Ligában.

A Titánok számára elrendelt COVID-19 teszt minden játékos esetében negatív eredményt hozott, így eldőlt, a csapat csütörtökön megkezdheti szereplését az Erste Ligában, az együttes keretében a Gyergyói HK elleni mérkőzésre már rendelkezésre áll a szükséges minimális, 13+1 fős létszám. A keret pozitív teszttel rendelkező játékosai közül mindannyian tünetmentesek.

Hektikusan indul az Erste Liga a bajnokság több részt vevője számára is. A Gyergyói HK hat mérkőzésen lépett jégre az idei évadban, a csapat neve mellett pedig két győzelem ( egy rendes játékidős, egy hosszabbításos), valamint négy vereség (egy hosszabbításos, három rendes játékidős) áll, így pedig hat ponttal a tabella ötödik helyén állnak. Az erdélyiek magyarországi játékossorozatuk utolsó állomásaként érkeznek a Nemak Jégcsarnokba. A kéthetes túra végén egy alaposan megerősített Gyergyói HK lép jégre.

A találkozóra jegyek az eventim.hu oldalán, kizárólag online vásárolhatók. A Titánok eddigi mérkőzéseire megváltott belépők automatikusan érvényesek a Gyergyói HK elleni összecsapásra.

A találkozó előtt Arany Máté és Almási Márk tekintettek vissza a mögöttük álló időszakra, valamint beszéltek az ellenfélről is.

 

Az Eventim hálózatán keresztül családbarát jegy vásárolható, amely 2 felnőtt és 2 gyermek belépésére jogosít. A családbarát jegy nem csupán kedvezményes árú, de tartalmazza a mérkőzés ideje alatt a jégcsarnokban kialakított játszósarok használatát, továbbá a gyermekfelügyeletet! Ráadásként pedig a 6 év feletti gyermekeknek a mérkőzés ideje alatt ingyenes korcsolya oktatást tartunk a kispályán!

Ugye, hogy jól hangzik? Jegyekért katt IDE!

6 éves kor alatt a belépés a találkozókra ingyenes! 6 és 14 éves kor közöttieknek is csupán 600.- Ft. A családbarát jegy mellé megvásárolható kiegészítő gyermekjegy pedig mindössze 500.-Ft. További információk: ITT!

Ne feledjétek: maszk használata kötelező, jegyrendelés pedig csak és kizárólag online! Vigyázzunk egymásra!

Belépési információk elérhetők ITT!